En lugn helg

Jag har haft en lugn helg, sovit ut och hälsat på vänner med djur (för några veckor sedan var jag här med barnen och åkte fyrhjuling). Det fanns ett litet får som jag blev extra förtjust i.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag är inne i en svår fas livet. Jag kommer kunna berätta allt längre fram men det är för tidigt nu. Men tack för att ni är kvar trots simpla, trista inlägg. Snart börjar ett nytt kapitel i livet.

 1. Mia skriver:

  Men det är ju inte trista inlägg. Jag läste din blogg ett tag när det var mycket med familjen och barnen för att det är sådant man kan relatera till. Jag slutade läsa när det var resor, jobb, reklam, en massa personal hemma etc för att det inte alls går att relatera till och jag fick stesspåslag bara av att läsa om allt. Nu har jag börjat läsa igen för att det äntligen är lite personligt, vardagligt, relaterbart.

  Alla går igenom kriser och så mycket bättre om vi alla kan dela med oss av det. Det kommer att bli bra även om det känns tufft. Det finns så mycket där ute (böcker, kurser, livsfilosofier) att utforska och lära sig av. Det gäller bara att hitta din väg. Klokt beslut att ta ledigt lite, återhämta, reflektera och vara med barnen (inte för att en hårt arbetande mamma är dumt det heller). Ta hand om dig!

 2. Nina skriver:

  Stackars får som väntar på avrättning. 🙁

 3. Så ljuvliga bilder!! 🙂 Mer sånt!!

 4. Gh skriver:

  Kämpa Isabella!! Vi är med dig!! ❤️

 5. Elenor skriver:

  Sluta inte blogga men sluta släpp igenom elaka kommentarer.
  Vi är så många fler som vill dig väl. Beundrar dig för allt du tar dig an, och att alltid behöva ha ögonen på sig kan fasiken inte vara lätt.
  Vi hejar och stöttar dig. Gillar dina grymma produkter.

  Heja dig Bella ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..