Bara vara

Jag har haft några veckor bakom mig som har varit väldigt tuffa. Jag ha fokuserat på att vara ute i naturen och träffa människor som betyder mycket för mig. Bara vara var något jag verkligen behövde. Det händer massor i mitt liv just nu. Det är som att jag stänger igen tidigare kapitel privat och karriär och öppnar upp blanka blad.

D8c1a4a8 d19e 4868 8b4a 597487bec211.jpg
2c2b1877 631a 4701 aa97 c5865ebbe17c.jpg

Täckjacka, tights och gympaskor. 

Nu väntar fredag!

 1. Ellen skriver:

  Åh snälla sitt inte under rotvältan! Jag jobbar i skogen och vet hur hårt rotsystemet kämpar för att dra upp träder igen. Det kan gå riktigt illa! Snälla se inte det här som kritik utan som omsorg och välvilja!

 2. Gh skriver:

  Det välta trädet ser ut som en varg eller en hund. Häftigt!

 3. Pia skriver:

  Vi är många som vänder blad 2020.

 4. Frida skriver:

  Nu har många redan varnat om att inte sitta under eller leka kring en rotvält. Men såg även att någon skrev att dom har hört det men inte vet om det stämmer. Jag vill bara berätta att en kille i min parallellklass på mellanstadiet satt i rullstol, kunde inte prata och hade flertalet slangar inkopplade till sin kropp för att fungera. Denna killen var inte född med dessa handikapp utan var med en familjemedlem som arbetade i skogen. Pojken hamnade under en rotvält (kan dock ha varit under ett av träden som kapades) men även om jag inte vet exakt hur det gick till så vet jag att hans och hans familjs liv aldrig blev sig likt igen efter han hamnade under rotvälten. Så var försiktiga därute!

 5. Jenny skriver:

  Fina bilder❤️🙌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..