ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lesson Learned

/

Jag har som ni vet haft tuffa månader bakom mig. Hela bolagsgruppen har haft ett utmanande år och då måste man kill your darlings för att låta de andra växa. Löwengrip Beauty är det största bolaget där jag lägger ner mycket tid men det är kul att vara kreativ chef i och med alla produkter.

Efter det i storleksordning så det Flattered, efter det varit – Löwengrip Invest och Löwengrip social relations och Blonde Capital. Det sista är mitt holdingbolag. Pingis och jag har också ett gemensamt holdingbolag (ISPI) som är Flattered, Guldkula och engelska Brandssador. Utöver ovan vet nog ganska få att jag var bland de första in i Natural Cycles. Idag är bolaget värderat över en miljard, jag håller tummarna för resan framöver.

Copyright 2020. All rights reserved.

Det var i september då alla hela bolagsgruppen gick enorma utmaningar. Fabrikerna i Sverige höjde produktionspriserna så att Löwengrip behövde bli dyrare. Det var osäkert kring hur man räknade trafik i social media och det ledde till en löpsedel som bidrog till att 80% av kunderna avbokade. Trots att vi i hade signerat avtal med vår distributör i flera och precis hyrt en lägenheten nära Central park)- Och lägenhet precis vid parken så gick det inte.

Vi hade inte det kapitalet. Jag fick betala alla löner ur egen ficka (tack och lov för en buffert) och kommer det inte in pengar sinar kassan snabbt. Jag sålde mitt hus och aktier -> in pengar till löner.

Copyright 2020. All rights reserved.

Löwengrips instagram

Tittar jag i backspegeln så skulle vi rest kapital innan vi doppade tån i USA och sedan skulle jag skippa att göra tusen andra saker samtidigt (ni vet den klassikern då man tänker att ”juste visum, eller hur startar jag två företag?)

Hem igen… -Då brast det

Betala bubblan: Sedan väntade en kaotisk höst. Jag sålde mina aktier in NTH. Hermine Hold gick konkurs, vi avvecklade all vår verksamhet i Löwengrip Invest och från och med 2 feb har jag noll anställda utöver Löwengrip beauty. Resten av året ska faktiskt vara lite lugnare framöver och jag ska ta igen tiden med barnen och kunna hämta tiden.

62
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00