Min måndag

Det är mycket ju på alla fronter och jag har faktiskt blivit bättre på att fråga om hjälp men också och lära mig att man måste ta den när det erbjuds. Just nu är bolag, boende, hälsa och relationer, ja allt är lite löst och kräver tålamod av mig samt hålla mig lugn. Om några månader kommer mitt liv se annorlunda ut. Hur kan jag inte riktigt berätta än men snart så:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

osminkad

Sminkad. Min hudterapeut tycker att jag undvika make up så mycket som det går nu. Hon har rätt. Jag har faktiskt en mycket finare hud efter Löwengrips-produkter, micro needles hos Lyko koncept skin och oslo Skin lab.

Tack för att ni taggar på instagram!

 1. Nellie skriver:

  Skönt att livet kommer se annorlunda ut framöver. Förändring är inte alltid enkelt med nödvändigt. Läskigt men det kommer säkert ut något bra ur allt det här.
  Att ha det trängt i livet och leva på sparlåga och klump i magen känner jag väl till men jag har lyxen att inte vara en offentlig person i det. Slippa allas åsikter. Du tar dig ur det här men det är okej att låta allt ta tid. Du vet tålamod.
  Ska bli spännade att ta del av vad som kommer längre fram…
  Ta hand om dig. Er.

 2. Hanna skriver:

  Knappast osminkad. Man ser ju att du har antingen mascara eller fejkfransar.

 3. Anna skriver:

  Du är så himla fin utan smink, ser så mycket mer äkta och naturlig ut!

 4. Leena skriver:

  Du behöver verkligen ingen make up!! Du har ju en naturlig skönhet som få har….. gläds över den istället😊

 5. Filur skriver:

  Åh, visst ser det ut som du är inlagd.
  Krya på dig, och se till att ta hand om dig nu!
  🙏🏻💙

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..