ANNONS

Min måndag

/

Det är mycket ju på alla fronter och jag har faktiskt blivit bättre på att fråga om hjälp men också och lära mig att man måste ta den när det erbjuds. Just nu är bolag, boende, hälsa och relationer, ja allt är lite löst och kräver tålamod av mig samt hålla mig lugn. Om några månader kommer mitt liv se annorlunda ut. Hur kan jag inte riktigt berätta än men snart så:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

osminkad

Sminkad. Min hudterapeut tycker att jag undvika make up så mycket som det går nu. Hon har rätt. Jag har faktiskt en mycket finare hud efter Löwengrips-produkter, micro needles hos Lyko koncept skin och oslo Skin lab.

Tack för att ni taggar på instagram!

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00