Fredag hos Odd

Fredagskväll och jag åkte hem en sväng till Odd. Sally och jag badade jacuzzi och sedan bastade vi om vartannat. Det är få saker som gör ens hud så fin som bastu. Efter badandet så åt vi tacos och tittade på Talang. Jag är så tacksam över att kunna umgås såhär en fredagskväll med barn och ex-man. Om några veckor går dessutom mitt flyttlass och då kommer vi bo ännu närmare varandra. Perfekt. Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren.

Fredagsmyset:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Finns inget bättre än att snosa sina små barn i den lilla nacken. Alltid lika ljuvligt. Läste denna idag som jag tyckte stämde in bra på livet:

Det mesta som händer oss är cirkulärt och kommer tillbaka i ny tappning”

– Marianne Lindberg de geer

Förresten så var jag med i en fransk tidning idag, Le monde. Handlar om förra årets privata fall och kan ni franska så hittar ni den här.

 1. Annao skriver:

  Ååh jag blev geniunt GLAD nu för att du valde bo nära barnens pappa. Fan vad bra. Där tänkte du på barnens bästa. Helt rätt. Mår barnen bra mår man själv bra.

  Gillar åxå att du läser genuint bra böcker.

  Nu önskar jag att du inte visar så mkt bilder från ditt hus sen, håll din hemmiljö privat. Mystik är faktiskt en bra grej, tänk Garbo. 😉

  Som sista grej nu vore ju grymt coolt om du typ började träna kampsport.
  Det ger en ett inre lugn och man blir sååå mkt coolare och du får grym balans och power och börjar verkligen andas med magen.

  (Sen åxå smått coolt att vara en fit stabil Bondbrud. Win-win.)

  Kram på dig Bella.
  Klokt beslut att hålla cirkeln snäv och bygga runt barnen. Stadig grund.

 2. Bra val att stanna på ön. Tror att du mår bäst av att bo nära naturen. Stan finns ju nära när man känner för mer människor och puls.

 3. Linda skriver:

  Dina inlägg blir bara konstigare och konstigare.

 4. Camilla skriver:

  <3 Ha en fin helg Bella, og flott for barna at dere bor i nærheten av hverandre. Håper du scroller deg forbi alle stygge kommentarer her – det er tydelig at en del folk har store problemer, som må sitte å skrive dritt på en blogg lørdags kveld! Heia deg powerwoman <3

 5. I skriver:

  Hoppas det blir säkert att färdas från uppfarten till husdörren.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..