ANNONS

Fredag hos Odd

/

Fredagskväll och jag åkte hem en sväng till Odd. Sally och jag badade jacuzzi och sedan bastade vi om vartannat. Det är få saker som gör ens hud så fin som bastu. Efter badandet så åt vi tacos och tittade på Talang. Jag är så tacksam över att kunna umgås såhär en fredagskväll med barn och ex-man. Om några veckor går dessutom mitt flyttlass och då kommer vi bo ännu närmare varandra. Perfekt. Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren.

Fredagsmyset:

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Finns inget bättre än att snosa sina små barn i den lilla nacken. Alltid lika ljuvligt. Läste denna idag som jag tyckte stämde in bra på livet:

Det mesta som händer oss är cirkulärt och kommer tillbaka i ny tappning”

– Marianne Lindberg de geer

Förresten så var jag med i en fransk tidning idag, Le monde. Handlar om förra årets privata fall och kan ni franska så hittar ni den här.

39
392

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00