ANNONS
Integritet på Tailsweep

Anti Age-lanseras!

/

För åtta år sedan tog jag fram min första skönhetsprodukt, nämligen deodoranten Count on Me. Den är åtta år senare Löwengrips mest sålda produkt. Efter det kommer torrschampo, The Cream och ansiktstvätt Clean & Calm. Hittills har vi haft tre ansiktsserier; den gröna Daily Facial Care (massa fukt och passar alla hudtyper, framför allt oss känsliga). Sedan har vi vår Instant Glow-serie som innehåller en massa c-vitamin som är inkapslade tills du smörjer krämen på hyn – vilket resulterar i fräsch C Vitamin. Och Advanced Skin Care med retinol, BHA/AHA-syra.

Men nu kommer alltså vår fjärde ansiktsserie ut, nämligen Skin Reboot. Det är en ganska stark anti age. Tvätten består av en olja (helt magisk), sedan kommer serum, créme, nattmask, ögonkräm och exfoliant-pads. Serien innehåller syntetiskt ormgift (ej från djur) som gör att musklerna slappnar av, därav direkt effekt. Min panna är betydligt mer slätare nu.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Serien är så fin! Många har önskat en anti age därför känns det så roligt att få lansera den. Allt släpps vecka 21 på Åhléns och Kicks.

Copyright 2020. All rights reserved.

Fick denna bild av mamma nyss. Hon har alltid varit min stil och skönhetsikon. Fönat hår (den guldiga Loreal-sprayen), välvårdade naglar, klackar och skjortor innanför jeansen. På sommaren var det alltid tunna blommiga klänningar som gällde och skor med remmar. Ett av mina tidigaste skönhetsminnen var när vi satt med huvudet över en hink med skållhett vatten och en handduk över så att porerna skulle öppnas. Sedan blev det ansiktsmask.

Skönhet är en rolig bransch att få jobba i och jag ser fram emot att släppa Anti Age i maj. Tvättoljan dofter svagt ananas och är ljuvlig. Du kan använda den både på torr och våt hud.

Kram. Isabella.

42
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00