Anti Age-lanseras!

För åtta år sedan tog jag fram min första skönhetsprodukt, nämligen deodoranten Count on Me. Den är åtta år senare Löwengrips mest sålda produkt. Efter det kommer torrschampo, The Cream och ansiktstvätt Clean & Calm. Hittills har vi haft tre ansiktsserier; den gröna Daily Facial Care (massa fukt och passar alla hudtyper, framför allt oss känsliga). Sedan har vi vår Instant Glow-serie som innehåller en massa c-vitamin som är inkapslade tills du smörjer krämen på hyn – vilket resulterar i fräsch C Vitamin. Och Advanced Skin Care med retinol, BHA/AHA-syra.

Men nu kommer alltså vår fjärde ansiktsserie ut, nämligen Skin Reboot. Det är en ganska stark anti age. Tvätten består av en olja (helt magisk), sedan kommer serum, créme, nattmask, ögonkräm och exfoliant-pads. Serien innehåller syntetiskt ormgift (ej från djur) som gör att musklerna slappnar av, därav direkt effekt. Min panna är betydligt mer slätare nu.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Serien är så fin! Många har önskat en anti age därför känns det så roligt att få lansera den. Allt släpps vecka 21 på Åhléns och Kicks.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Fick denna bild av mamma nyss. Hon har alltid varit min stil och skönhetsikon. Fönat hår (den guldiga Loreal-sprayen), välvårdade naglar, klackar och skjortor innanför jeansen. På sommaren var det alltid tunna blommiga klänningar som gällde och skor med remmar. Ett av mina tidigaste skönhetsminnen var när vi satt med huvudet över en hink med skållhett vatten och en handduk över så att porerna skulle öppnas. Sedan blev det ansiktsmask.

Skönhet är en rolig bransch att få jobba i och jag ser fram emot att släppa Anti Age i maj. Tvättoljan dofter svagt ananas och är ljuvlig. Du kan använda den både på torr och våt hud.

Kram. Isabella.

 1. Malin skriver:

  Vilken ålder rekommenderas produkterna för? Jag blir 35 i mars men har ännu inte börjat med anti-age. Kan det användas i förebyggande syfte också, för att motverka rynkor? Blev lite förvånad eftersom du är 6 år yngre och ju inte verkar ha några linjer?

 2. M skriver:

  Inte full – bara omogen.

 3. Ann skriver:

  Era produkter är SÅ bra, bäst! Vilka fina förpackningar på den nya serien, ser fräscht ut. Så fin bild på dig och din mamma, du är söt som en docka och vacker mamma. Du är väldigt lik din mamma. Hoppas du mår bra.

 4. Fia skriver:

  Spännande! Hur funkar det muskelavslappnande? Menar ni att krämen går igenom huden å in i musklerna? En ganska stark effekt då med andra ord? Finns det risk att man kan va överkänslig? Eller passar den för alla?

  1. Rebecca skriver:

   Som hudterapeut vet jag att vi alla är olika i huden. Man kan självklart vara överkänslig när det gäller vissa produkter. Det huden reagerar mest på är faktiskt helt naturliga produkter som inte är syntetiskt framställda(naturen är kraftfull:)Det gäller bara att hitta rätt för just min hudtyp. Om jag känner mig orolig över att jag ska reagera på en kräm jag vill testa så brukar jag alltid fråga efter ett litet test av butikspersonalen. Dom har ofta en liten burk i kassan dom kan fylla.😃 Dessa produkter måste jag bara testa!! Spännande. Utvecklingen går verkligen framåt! WOW!

 5. Sofia skriver:

  Glömde du att reklammarkera?

  1. Ann skriver:

   Hon har förmodligen inte fått betalt för att skriva inlägget därav ingen reklammarkering.

   1. Pluto skriver:

    Även reklam för egna märken och produkter ska reklammarkeras om det är en personlig blogg.

   1. Kattis skriver:

    Fast reklam för eget varumärke ska ändå reklammarkeras.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..