Sista skedet

Min lillebror sa en gång till mig att det bästa egot vet är distraktion. Jag har alltid haft ett starkt ego som styrt och visserligen fört mig framåt i en hög hastighet men det har inte ofta varit själsliga beslut. Det är sådant jag får sona för nu. Egobubblan spräcktes och kvar står jag utan att veta vem jag riktigt är.

Under hösten har jag famlat ner i ett mörker men samtidigt behövt gå till jobbet varje dag för att lösa krisen och vara stabil gentemot andra. Men det har lett till att det har känts som om jag burit runt på en stor sorg och inte riktigt vet var jag ska lägga den någonstans. Tillslut blev den för tung och där är jag nu.

Jag kommer bli bra men nu ska sorgen ut och inte dämpas som den har behövt göras i månader för att orka ta på mig skjortan och träffa mina anställda. Nu finns det tid för att gråta klart och vara ledig i några dagar, därav färre inlägg. Jag ser fram emot när den här processen är klar och jag får börja ett nytt mer själsligt styrt liv i en mer långsam växel och ett nytt hem som faktiskt känns som hemma. Äntligen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det blir bra. Och tack för att ni hejar på mig.

 1. Vilken tid är du född? Jag hjälper gärna med att vart du ska titta för att hitta din sanna version.

 2. M skriver:

  Hej Bella.
  Jag slog i botten för att jag sedan. Nu håller jag sakta på att kravla mig upp igen. Det gör ont och det är svårt.
  Några böcker har hjälpt mig en bit upp ur det svarta hålet. Till exempel ”Resa sig stark” av Brenè Brown. Läs den om du inte redan gjort det!

  Varma hälsningar
  //M

 3. Hello my dear,
  normally I don’t post any comments and I hope you are not offended by my words. But I think after more than a half yeear now… you should let it go. I know its easier to say… but since months its always the same story in your feed. And it’s not like you are going to die… hope you are doing well.
  xo elisabeth

 4. Jessica skriver:

  Isabella

  Jag har följt dig sedan du blev mamma, för då var jag också i samma skede i mitt liv och min ögonsten föddes 2014. Jag har alltid tyckt att du är en enorm förebild och en fantastisk entreprenör. Det har varit så spännande att se vad du hittar på.

  Däremot har jag de senare åren följt dig mindre och mindre, för jag har känt att du tappat något och det kanske även det som du själv beskriver.

  Men när du väl är ute ur denna jobbiga spiral så tror jag att du kommer att tacka för denna period och se fördelen med att leva i mera samklang med själen och det inre. Jim Carrey säger att meningen med livet är att hitta den fullkomliga kärleken till sig själv, för när man funnit den så blir det ringar på vattnet och andra saker blir mindre viktiga.

  Jag arbetar som coach och det jag trycker mycket på är att arbeta med sin självkänsla, för när man får större kärlek till sig själv så mår man så mycket bättre.

  Jag tror att du mediterar, men jag vill verkligen rekommendera en helt underbar meditation på Insight timer med en kvinna från Australien. Jag hittade den av en slump och varje gång jag gör den meditationen så mår jag så otroligt bra. Den heter ”Deep relaxation and anchoring confidence”.

  Lycka till med allt Isabella!
  Kram
  Jessica

  LÄNK TILL MEDITATION >>>
  https://insighttimer.com/barbaasen/guided-meditations/deep-relaxation-and-anchoring-confidence

 5. SARA skriver:

  Klokt. Din hälsa och ditt välmående går före allt annat. Hoppas att du snart mår bättre. Varma kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..