I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

Skönhetsrutiner

Som livet ser ut just nu så fokuserar jag på att ta hand om mig själv.  Vare sig det handlar om att spendera tid med mina barn, lägga ner mer tid på träningen eller köpa mig något extra gott som snacks. Jag prioriterar alla mina rutiner som kan ge mig någon form av boost, både inifrån och ut. För att stressen inte ska tära på min hud är jag extra noggrann med att ta hand om den just nu. Det finns nämligen inga quick fixes för huden, den måste tas hand om varje dag.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag fortsätter med The Solution från Oslo Skin Lab, det är ett preparat som boostar kroppen inifrån och som ni vet har jag använt produkten under en lång period. The Solution har gett min hy mer lyster än vad jag hade innan och det är fantastiskt att kunna boost lite extra nu under vintern. Det finns många fördelar med The Solution men det bästa är att det faktiskt funkar. Produkten boostar huden på hela kroppen, inte bara ansiktet till skillnad från en ansiktskräm.

Allt vi stoppar i oss påverkar huden och hur vi mår, därför är det en fördel att kunna balansera ut det och unna oss med något som är bra för huden.

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Som ni vet sedan tidigare så älskar jag att Oslo Skin Lab portions förpackar The Solution med rätt mängd kollagen. Då kan man enkelt bara slänga ner den i väskan och använda var som helst utan att behöva tänka på att hälla upp rätt mängd, så smart.

Jag får hem en ny låda varje månad, så skönt med prenumerationstjänster så slipper man tänka på att beställa på nytt hela tiden. The Solution har en neutral smak och kan blandas med vatten, te, kaffe, smoothie, yoghurt etc.. Så smidigt! Hinner man inte eller glömmer att ta det under dagen spelar det ingen roll, det har hänt mig och då tar jag bara det till mitt kvällste istället.

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det har gjorts ett flertal studier på kollagenet i The Solution från Oslo Skin Lab som bevisar hur och varför det faktiskt fungerar. Jag vet att några är skeptiska till produkten men jag tycker ni ska gå in och läsa här för att lära er mer! Just nu har jag även ett erbjudande att dela med mig av, vid er första beställning får ni 60% rabatt när ni använder koden ISABELLA. Beställ här, ni måste testa detta!

I samarbete med Oslo Skin Lab

 1. Snubblade in på din blogg för att leta inspiration till lifestyle bilder, och du var verkligen en inspirationskälla till mycket. Gillar din lite brunmurriga känsla i dina bilder.

 2. Anne skriver:

  Fungerar INTE

 3. Peter skriver:

  Hej Bella, jag ser nu att du äntligen kommit tillbaka till det du är bra på, att promota allsköns produkter och kommunicera med ungdomar på nätet är din grej, och den kan du. Att starta storbolag och vara internationell businessman var inte din grej. Fortsätt med bloggen och skaffa dig ett arbete så blir detta kanon.

 4. Kollagen är hur bra som helst och viktigt för hela kroppen. Jag kokar eget kollagen av märgben. Låter kanske svårt men det är hur enkelt som helst.

 5. Pia skriver:

  Ännu en produkt som troligtvis inte funkar. Flera oberoende studier behöver göras om man ska kunna få någon klarhet i innehållet och dess verkan. Vi är alla olika och bara för att det funkar för en så gör det inte det för alla.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..