Måndag

Och så blev det måndag. Jag är i slutspurten av en lång process som vi hoppas bli klara med de närmsta dagarna. De här med att vänta är jag oerhört dålig på. Under tiden så försöker jag sysselsätta mig, vi bokar in event i Amsterdam med Löwengrip, planerar för lansering av nya anti-age och så läser jag massor. Jag är rätt skör men ganska lugn inombords. Skör men lugn är bättre än skör och ledsen i alla fall. Jag har fått testa de flesta kombinationer den senaste tiden.

Stefan som har gjort min dokumentär (den hittar ni här) hälsar att nästa avsnitt kommer om några veckor. Han vill klippa klart det i lugn och ro.

3969275a 8c1b 4c58 bcbc 7f031b03c827.jpg
B5195579 99d8 4bda b81a ed3509309301.jpg

Mellan möten. Hoppas ni har en bra måndag.

 1. My skriver:

  Du är en sån jädra powerwoman! Det finns inget som kan ta ner dig tillräckligt! Kämpa på, vi hejar på dig! ♥️

 2. Jenny skriver:

  Heja dig! Var kommer pumpsen du har på dig ifrån?

 3. Det är mycket bättre att vara lung än helt uppgiven såklart. Men du känns ändå så stark i dokumentärerna och om det ska spegla hur du mår nu och hur du har det så känner jag att du har en sån stark krigarprinsessa inom dig att du garanterat kommer ur det här rätt snart med en rejäl stormvind och nya idéer. Du verkar vara så stark, så mäktig inombords.

  Hur många avsnitt kommer det finnas av dokumentären? Hur länge sedan är detta? För det där med att din pappa hade hört av sig, va ju jättelänge sen? Ni har ju träffats och allt men ändå känns det som att du pratar om nutid… hänger inte alls med i vilken tidsperiod detta är inspelat.

  Hur som helst, jag önskar dig bara gott i livet.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..