ANNONS
Integritet på Tailsweep

Last man (woman) standing

/

Måndag och det är en dag på kontoret,

När jag rekryterade Marisol i april var det i egenskap av CSR-manager men med anledning av hennes tidigare erfarenheter som kommunikationschef blev det naturligt att hon även tog med sig kommunikationsansvaret in i rollen på Löwengrip Invest. Ganska direkt blev det kommunikationen som blev större delen av hennes jobb. Månaderna som kom och i framför allt under hösten har vi knappt kunnat göra annat än att hantera det mediala gällande allt ifrån Sommar i P1, internationella satsningar, privata relationer, omorganiseringar, Isabella Löwengrip Foundation med mera. Det har varit otroligt stöttande att ha Marisol som en skyddsmur.

När det sedan under hösten briserade som värst har vi gått armkrok genom krisen. I december när vi hade hanterat det värsta, hade vi ett samtal där vi båda konstaterade att de förändringar som skett i mitt liv och i bolagen har förändrat förutsättningarna. Gustav som tidigare var VD för bolaget, har styrt skutan ner under hösten och landat utan en konkurs tack och lov men det har inneburit att vi har behövt montera ner Löwengrip Invest och alla anställda fått sluta. Har har till och med avvecklat sig själv. Istället har han tagit en tf VD roll i Löwengrip Beauty (medan Pingis är på mammaledighet). Marisol blir alltså sista anställda som lämnar Löwengrip Invest.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Vi i Kenya, 

Det är märkligt att för några månader sedan varit tio anställda i Löwengrip Invest och haft stora planer på att expandera till USA. Istället blev det en annan väg för Löwengrip Invest som inte längre kommer ha några anställda. Marisol och jag har i det här hittat en fin vänskap och vår helg på Saxå Bruk var privat. Året kommer att se lite annorlunda ut för mig men mer om det senare.

32
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00