ANNONS

Kallbad

/

Sova ut, äta frukost länge bestående av leverpastejs-smörgåsar med smörgåsgurka, kallbad naken, långpromenad i regn, varm dusch, prata, gråta, skratta, läsa böcker, lyssna på P1:s Allvarligt Talat, gjort varma smörgåsar till middag, druckit rödvin och läst ännu mer. Det har varit Marisol och min helg här tills nu. Jag sov dock dåligt, sorgen följer med mig in i sömnen men i det stora hela mår jag bra här.

Att få bada i kylan var bland det bästa jag gjort på länge. Ingen bastu eller så, utan bara av med alla kläder, hoppa i och så upp igen. Det är en speciell känsla som sprider sig i kroppen när man kommer upp. Det sticks och sedan är det som att andetagen blir lättare. Jag blir lättare. Som att kroppen tar ett stort andetag, allt nollställs inombords som sedan följs av en lugn som lägger sig varmt. Det är fantastiskt.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

God natt.

45
380

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00