ANNONS

Tappa tänderna

/

Mitt liv är ganska ensamt och kombinationen med offentligheten gör det nog ännu mer svårhanterligt. Jag blir skygg och stannar hemma periodvis. Som idag. Idag har jag faktiskt inte stigit upp trots att jag lovade mig själv det. Idag var depressionens vilja starkare än min egna. Jag hade nog trott att jag för varje år i offentlighetens ljus skulle göra mig starkare och mer luttrad. Men istället blir jag mer skör för varje år som går.

Är det inte märkligt?

Processed with VSCO with 10 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har inte givit upp, men jag har valt att pausa. Jag har affärer som ska lösas samt så måste jag bestämma mig för var jag ska bo. Jag pendlar mellan en lägenhet i stan eller en klassisk trävilla på Lidingö nära min exman. Ett hem som jag kan trivas själv i och med barnen. Många beslut. Orken finns inte riktigt där.

Processed with VSCO with 10 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Innan premiären igår av dokumentären (det kommer fler avsnitt nästa onsdag) så tvingade jag mig ut på ett glas vin. Jag visste att jag skulle få backlash av det idag (torgskräck) men det fick vara värt det. Jag behövde nya tankar. Marisol och jag mötte upp kvinnorna bakom podden Della Q. Väldigt intressant. Sedan kom jag hem, åt middag och somnade. Inatt drömde jag mardrömmar om att jag tappade alla mina tänder. Jag googlade vad betydelsen kan vara:

Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft.

Happ. Hjärnan bearbetar.

Vi hörs sen. Kram.

177

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00