Ingen vanlig onsdag

Idag är en knepig dag med känslor som slåss om plats. Jag känner mig lugn, hyfsat stark (hade ett bra träningspass med Pontus imorse) men också nervös inför ikväll. Vid åtta släpps nämligen de två första avsnitten av dokumentären som har gjort om mig. Nästa onsdag fortsätter avsnitten.

Processed with VSCO with 10 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det här att gå igenom en depression och livsförändringar tär på en och ligger som en våt filt på allt. Ibland får man dock en andningslucka från ingenstans där man plötsligt får lust och då får man passa på. För min del väntar några timmar på kontoret och sedan ett glas vin.

Det behövs inför ikväll.

Elle-galan kommer jag dock att skippa på fredag. Jag mår för dåligt för det. Istället väntar Värmland. Raggsockor på fötterna, mera natur och en hög med böcker. Det kommer göra susen.

Här kan ni förresten se dokumentären, 20.00

 1. Jessi skriver:

  Jag ser verkligen upp till dig Isabella, och onskar dig all lycka. Efter detta kommer du helt sakert komma ut som en starkare manniska! Gar igenom liknande kannslor just nu sa jag forstar hur det kanns. Men maste kannas ennu varre att ga igenom svara tider och vara offentlig person.. Jag har foretag i USA och efter en hard tid med at ga genom skilsmassa, halso problem och tappat kontakt med varenda manniska jag kannde i detta landet( eftersom det var min ex mans slakt och vanner), sa jag har kannt mig otroligt ledsen och ensam. Vilket ledde till depression och att mitt foretag har gatt fran att vara framgangsrikt till att ca 80% av alla kunder lamnade mig pa bara nagra manader. Har bestamt mig for att ta en paus och ta nya tag med foretagande nar jag mar battre, och borjar antligen se lite ljusare tider efter att jag trappat ner pa jobb och umgas mer med nya vanner!

 2. Amanda skriver:

  Det kommer bli bra igen ♥️ 🙏☝️

 3. Louise skriver:

  Såg första avsnittet, så bra❣️ Hejar på dig🌸

 4. Hanna skriver:

  Varför är dokumentären på engelska? Du säger att du ska satsa på Skandinavien så kör på svenska tills det att du pratar bättre engelska.

 5. Camilla skriver:

  Isabella, har fulgt deg av og på i snart ti år, stå på! Det koster å leve slik du gjør og ta de valgt du har gjort og stadig står overfor. Ta vare på deg ❤️ Gode tanker og styrke din vei!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..