ANNONS

Ingen vanlig onsdag

/

Idag är en knepig dag med känslor som slåss om plats. Jag känner mig lugn, hyfsat stark (hade ett bra träningspass med Pontus imorse) men också nervös inför ikväll. Vid åtta släpps nämligen de två första avsnitten av dokumentären som har gjort om mig. Nästa onsdag fortsätter avsnitten.

Processed with VSCO with 10 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det här att gå igenom en depression och livsförändringar tär på en och ligger som en våt filt på allt. Ibland får man dock en andningslucka från ingenstans där man plötsligt får lust och då får man passa på. För min del väntar några timmar på kontoret och sedan ett glas vin.

Det behövs inför ikväll.

Elle-galan kommer jag dock att skippa på fredag. Jag mår för dåligt för det. Istället väntar Värmland. Raggsockor på fötterna, mera natur och en hög med böcker. Det kommer göra susen.

Här kan ni förresten se dokumentären, 20.00

128
405

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00