En bra dag i Oslo

Imorse pep väckarklockan tidigt men det gjorde inget. Det väntade en rolig dag i Oslo med vår distributör Dermarome. Jag var rädd att jag skulle känna mig bräcklig men det blev tvärtom. Det var skönt att få kliva in i jobbrollen. Det är ju det jag kan bäst och är tryggast med (här har jag mitt stora problem med självkänslan – Vem är jag annars (!) men det tar vi i senare inlägg). Jag mötte Pingis på SAS-flyget, det var länge sedan vi flög iväg på jobb tillsammans. Men åh som vi har varit iväg de senaste åtta åren ihop. NYC otaliga gånger (vi skrev vår första bok från ett litet mysigt hotell ute i the Hamptons ….Försöker minnas vad det hette.. Just de The Maidstone), London är också svår att räkna, Hong Kong, Shanghai, Sydney, Melbourne, Dubai, Riyadh, Verbier, Paris, Köpenhamn, Milano, Marbella, Malaga, Nice, Cervinia och åkt skidor … Vi har mest rest i jobb men ibland också privat.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi båda har gått och går igenom stora livsfaser under våra år tillsammans.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi blev upphämtade av Henning som är VD för Dermarome/Dermanor (de är Löwengrips distributör). Väldigt snällt av honom.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det blev en väldigt lyckad dag med hela säljteamet. De var så positiva till märket vilket jag blev glad över. Förra veckan träffade jag bolagets key accounts på kontoret i Stockholm men nu var det alltså dags för Oslo-kontoret.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Styrelsen var också på plats. Christian Ringnes (på bild) och Henning Nielsen är Dermaromes ägare. Pingis och jag åkte hem på eftermiddagen. Mitt plan blev inställt men då är det tryggt att flyga med SAS, allt löser sig alltid. Nu har jag precis landat på Arlanda och ska åka hem. Idag var en ljusare dag. Skönt.

 1. Jag önskar dig all lycka till Isabella, härligt med en kvinnlig entreprenör som kämpar på trots att det ibland blåser på toppen, titta gärna in på https://thinkpinkbella.se/ där min kära arbetsgivare skriver om sitt liv som entreprenör – tror ni har ett och annat gemensamt. kram

 2. Linn skriver:

  Så otroligt orimligt att ta flyget till Oslo år 2020 när världen på riktigt håller på att gå under…..

  1. Anonym skriver:

   Väldigt orimlig kommentar. Det finns faktiskt de av oss som måste flyga i jobbet för att hinna med saker. Jag var med på samma flyg som Bella och har inte det minsta dåligt samvete för att jag jobbar och drar in inkomster och skatteintäkter till Sverige.

 3. Ellinor skriver:

  Isabella! Du kommer klara detta, jag vet det! Du är en fantastisk kvinna och förebild. Livet är hårt, men precis som du säger i dokumentären är misslyckanden en del av att vara entreprenör. Du är ung och du kommer komma ur detta starkare än någonsin. Livet har bara börjat! Du är helt fantastisk, kriga på! Vi är många som håller dig om ryggen.

 4. Monica skriver:

  Många undrar över Isabellas kläder och önskar att hon kunde lägga ut var hon köper dem. Jag tror det är så att om hon inte har ngt samarbete med företaget så vill hon inte namnge företaget, hon får ju ingen inkomst på den reklamen, mina funderingar. Men det är inte svårt att söka själv på nätet. Du undrade t ex på tightsen hon bär på sig denna dag, finns på
  t ex Bubbelroom om inte samma så väldigt likt. Isabellas slits på byxan avslutar m blixtlås.
  Personligen tycker jag att hon kunde svara sina följare var för märke el inköp hon bär när ni så önskar. Ni ger henne ju alltid komplimanger och det är ju det hon vill höra.
  Lycka till och sök på nätet

 5. Sandra skriver:

  Vart kommer byxorna ifrån?

  1. Monica skriver:

   Många undrar över Isabellas kläder och önskar att hon kunde lägga ut var hon köper dem. Jag tror det är så att om hon inte har ngt samarbete med företaget så vill hon inte namnge företaget, hon får ju ingen inkomst på den reklamen, mina funderingar. Men det är inte svårt att söka själv på nätet. Du undrade t ex på tightsen hon bär på sig denna dag, finns på
   t ex Bubbelroom om inte samma så väldigt likt. Isabellas slits på byxan avslutar m blixtlås.
   Personligen tycker jag att hon kunde svara sina följare var för märke el inköp honbär när ni så önskar. Ni ger henne ju alltid komplimanger och det är ju det hon vill höra.
   Lycka till och sök på nätet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..