ANNONS

En bra dag i Oslo

/

Imorse pep väckarklockan tidigt men det gjorde inget. Det väntade en rolig dag i Oslo med vår distributör Dermarome. Jag var rädd att jag skulle känna mig bräcklig men det blev tvärtom. Det var skönt att få kliva in i jobbrollen. Det är ju det jag kan bäst och är tryggast med (här har jag mitt stora problem med självkänslan – Vem är jag annars (!) men det tar vi i senare inlägg). Jag mötte Pingis på SAS-flyget, det var länge sedan vi flög iväg på jobb tillsammans. Men åh som vi har varit iväg de senaste åtta åren ihop. NYC otaliga gånger (vi skrev vår första bok från ett litet mysigt hotell ute i the Hamptons ….Försöker minnas vad det hette.. Just de The Maidstone), London är också svår att räkna, Hong Kong, Shanghai, Sydney, Melbourne, Dubai, Riyadh, Verbier, Paris, Köpenhamn, Milano, Marbella, Malaga, Nice, Cervinia och åkt skidor … Vi har mest rest i jobb men ibland också privat.

Copyright 2020. All rights reserved.

Vi båda har gått och går igenom stora livsfaser under våra år tillsammans.

Copyright 2020. All rights reserved.

Vi blev upphämtade av Henning som är VD för Dermarome/Dermanor (de är Löwengrips distributör). Väldigt snällt av honom.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Det blev en väldigt lyckad dag med hela säljteamet. De var så positiva till märket vilket jag blev glad över. Förra veckan träffade jag bolagets key accounts på kontoret i Stockholm men nu var det alltså dags för Oslo-kontoret.

Copyright 2020. All rights reserved.

Styrelsen var också på plats. Christian Ringnes (på bild) och Henning Nielsen är Dermaromes ägare. Pingis och jag åkte hem på eftermiddagen. Mitt plan blev inställt men då är det tryggt att flyga med SAS, allt löser sig alltid. Nu har jag precis landat på Arlanda och ska åka hem. Idag var en ljusare dag. Skönt.

37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00