Kärlek blev till vänskap

Något som aldrig är lätt är att skriva är om relationer som tar slut. Hur berättar man om något så stort med så få ord som möjligt? Jag har fått lära känna en fantastisk människa med ett enormt hjärta och där uttrycket klok som en bok inte riktigt räcker till.. Vi har varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad. Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Med det sagt så är vi inte längre ett par. Men jag funnit en nära vän vilket jag är tacksam över.

 1. ida skriver:

  Så tråkigt att läsa men samtidigt roligt att ni fortfarande kan vara vänner.

  Min bästa vän som känner mig bäst och alltid ställer upp för mig sen 15 år tillbaka är mitt ex så det funkar att fortsätta vara vänner 🙂

 2. Lilian skriver:

  Kramar till dig Isabella! Bry dig inte om alla elaka kommentarer.

 3. Anna skriver:

  Tror på dig! Har följt din blogg sedan 10 år tillbaka.

  Kram

 4. Det finns en mening med allt, så även med detta. Du blev en vän rikare, en erfarenhet klokare. Jag är övertygad om att den riktiga prinsen kommer när det är dags. En prins, som beundrar dig, tar hand om dig och låter dig att kännas som en riktig prinsessa <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..