Blå himmel och K

Inte stanna i sängen har varit mitt mina ledord sedan slutet av september. Varje dag har varit en kamp, jag har lyckats de flesta dagar men inte alla. Idag blev det några timmar på kontoret samt möten. Jag hann med en promenad också i dagsljuset innan det var dags att hämta barnen. Vi har lagat mat, badat och myst framför en film. Barnveckorna är också lättare än barnfria veckor. Det är tryggt att ha dom nära samt så får jag inte lika mycket plats och rum för mina egna tankar. Ångesten har jag fått i läxa att se dom likt en förlossning, de måste få gå igenom kroppen och inte dövas. Det är svårt men det går.

Det var härligt att få se en blå himmel idag

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu väntar boken K,

Kram.

 1. Kakan skriver:

  Att ha två (mycket priviligierade) alternativ att välja mellan vad gäller boende är få förunnat. Du befinner dig inte i någon kris. Du är så lyckligt lottad.

 2. Men kära nån, det spelar väl ingen roll om man satt sig själv i skiten eller inte, man får må dåligt hur länge eller lite eller mycket man vill ändå. Lägg ner och låt folk må dåligt hur dom vill. Hur kan ni ens tillåta er att ha en åsikt om andras mående? Hur tråkiga liv har ni egentligen? Fokusera på er själva istället.

 3. Det är okej att ha ångest, känna sig nere och ledsen. Sorgligt nog så är det inte accepterat i vår del av världen att känna sig ledsen. Man ska alltid bita ihop och gå vidare. Jag tror mer på att känna, gråta och verkligen må skit tills dagen man själv känner att nu kan jag släppa detta och vandra framåt igen.

 4. Intressant tänk det här med att se ångesten som en förlossning. Påminde om en sak jag läste hos en av mina favoritbloggare. Att det går att ”hacka” ångest, att vi kan påverka mer kring våra känslor än vad vi tror om vi bara vet orsak, tankar kring rädsla och hur rädslan gör att ångesten eskalerar. Det blir liksom en loop av ångest och rädslor som bara gör att allt eskalerar. Ska se om jag hittar inlägget som jag tänker på.

 5. I skriver:

  Men herregud. Hela denna krisen hade ju aldrig hänt om du inte varit så full av dig själv och försökt framstå som mer rik och framgångsrik än du är. Folk har ju fattat att allt skulle rasa för längesedan, hur kunde du inte fatta det själv?
  Och samtidigt har du förstört för så många andra. Det är inte synd om dig. Sluta spela offer nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..