ANNONS
Integritet på Tailsweep

Blå himmel och K

/

Inte stanna i sängen har varit mitt mina ledord sedan slutet av september. Varje dag har varit en kamp, jag har lyckats de flesta dagar men inte alla. Idag blev det några timmar på kontoret samt möten. Jag hann med en promenad också i dagsljuset innan det var dags att hämta barnen. Vi har lagat mat, badat och myst framför en film. Barnveckorna är också lättare än barnfria veckor. Det är tryggt att ha dom nära samt så får jag inte lika mycket plats och rum för mina egna tankar. Ångesten har jag fått i läxa att se dom likt en förlossning, de måste få gå igenom kroppen och inte dövas. Det är svårt men det går.

Det var härligt att få se en blå himmel idag

Copyright 2020. All rights reserved.

Nu väntar boken K,

Kram.

46

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00