ANNONS

Blå himmel och K

/

Inte stanna i sängen har varit mitt mina ledord sedan slutet av september. Varje dag har varit en kamp, jag har lyckats de flesta dagar men inte alla. Idag blev det några timmar på kontoret samt möten. Jag hann med en promenad också i dagsljuset innan det var dags att hämta barnen. Vi har lagat mat, badat och myst framför en film. Barnveckorna är också lättare än barnfria veckor. Det är tryggt att ha dom nära samt så får jag inte lika mycket plats och rum för mina egna tankar. Ångesten har jag fått i läxa att se dom likt en förlossning, de måste få gå igenom kroppen och inte dövas. Det är svårt men det går.

Det var härligt att få se en blå himmel idag

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu väntar boken K,

Kram.

46
289

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00