En dokumentär

När jag sa ja till att medverka i en dokumentär visste jag inte om att allt skulle braka ihop samtidigt som Stefan började följa mig om dagarna. Min plan var ju att visa upp allt det häftiga i mitt liv, bo halvtid i min lägenhet i New York varvat med de extrema liv jag har haft i Sverige. Men istället blev det något helt annat.

Det blev ett porträtt av ett fall.

Många gånger har jag tänkt att bryta men jag valde att fortsätta och göra klart. Det gör både ont och är förlösande att få visa er min höst. Det hade såklart känts bättre om livet hade varit i sin ordning när allt sänds nästa vecka. Få skriva att ”såhär var det men nu är allt bra igen”. Istället befinner jag mig i en depression.

Img 5579.jpg

Nästa vecka släpps avsnitten. Det är indie-produktionsbolaget LFA Film som ligger bakom dokumentären och jag hade inte medverkat om det inte vore för förtroendet jag fick för Stefan som har varit med mig under denna tuffa tid. Mina avsnitt är en del i dokumentärserie tillsammans med Ane Brun, modeaktivisten Bea Åkerlund, koreografen och dansaren Virpi Pahkinen, Patrik Arve, sångare i Teddybears, Adam Nordén, filmmusikkompositör, designern Bea Szenfeld och regissören Björn Stein. Allt släpps den 15 januari kl. 20:00 på thisismyflipside. Jag är nervös men det känns okej. Första avsnittet har de döpt till Falling Down, andra till Still Standing. Det smärtade när jag fick se allt för någon vecka och jag hade svårt att ta in att det faktiskt var mitt liv sedan men det är ju så livet har sett ut och fortfarande ser ut. Men förhoppningsvis går det åt rätt håll.

Tack för ert stöd. Kram.

 1. Lovisa skriver:

  Jag tycker båda avsnitten är jättefina och din öppenhet berör. Du är modig och jag önskar dig allt gott 💗

 2. Jelly skriver:

  Dessa avsnitt med Virpi Pahkinen och Bea Szenfeld är faktiskt några av dem bästa jag har sett. De är verkligen fascinerande kvinnor! Oberoende och starka! Förebilder!

 3. Julia skriver:

  Så jäkla modigt. Du är fan mäktig Isabella låt ingen ta ifrån dig det. Du kommer att bli 100 grr mäktigare än vad du lyckats med nu. You go girl

 4. Lovisa skriver:

  Starkt av dig. Intressant att få se, jag ser fram emot den 15e. Kämpa på, jag vet själv hur det är att leva med ångest. Och depressioner. Att dessutom göra det offentligt måste vara jobbigt. Kram 💙

 5. H skriver:

  Efter alla gånger Isabella berättar hur mycket hon hittar på i sin blogg, så förstår jag inte hur man kan bli upprörd över saker som hon (?) skriver här? Vare sig det handlar om att det var onödig att anlita kock och städerska, eller att hela den här dokumentären kanske visst var planerad att komma nu, att hela de här katastrofen är fabricerad för att ta tillbaka karaktären Isabella på jorden igen efter att ha gjort misstaget att utforma henne till en glammig överklassperson som hennes läsare inte alls kan relatera till och så ledes har slutat läsa.
  För personen Isabella hoppas jag såklart det för då är hon antagligen varken i en kris eller depression utan bara under en förvandling av varumärket. Oavsett förstår inte jag hur man kan tro på, eller ta ett enda dugg som en sanning i den här bloggen. Men det kanske inte är så viktigt om det är sant eller ej och så lägger folk ingen vikt i att fundera på det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..