ANNONS

En dokumentär

/

När jag sa ja till att medverka i en dokumentär visste jag inte om att allt skulle braka ihop samtidigt som Stefan började följa mig om dagarna. Min plan var ju att visa upp allt det häftiga i mitt liv, bo halvtid i min lägenhet i New York varvat med de extrema liv jag har haft i Sverige. Men istället blev det något helt annat.

Det blev ett porträtt av ett fall.

Många gånger har jag tänkt att bryta men jag valde att fortsätta och göra klart. Det gör både ont och är förlösande att få visa er min höst. Det hade såklart känts bättre om livet hade varit i sin ordning när allt sänds nästa vecka. Få skriva att ”såhär var det men nu är allt bra igen”. Istället befinner jag mig i en depression.

Img 5579.jpg

Nästa vecka släpps avsnitten. Det är indie-produktionsbolaget LFA Film som ligger bakom dokumentären och jag hade inte medverkat om det inte vore för förtroendet jag fick för Stefan som har varit med mig under denna tuffa tid. Mina avsnitt är en del i dokumentärserie tillsammans med Ane Brun, modeaktivisten Bea Åkerlund, koreografen och dansaren Virpi Pahkinen, Patrik Arve, sångare i Teddybears, Adam Nordén, filmmusikkompositör, designern Bea Szenfeld och regissören Björn Stein. Allt släpps den 15 januari kl. 20:00 på thisismyflipside. Jag är nervös men det känns okej. Första avsnittet har de döpt till Falling Down, andra till Still Standing. Det smärtade när jag fick se allt för någon vecka och jag hade svårt att ta in att det faktiskt var mitt liv sedan men det är ju så livet har sett ut och fortfarande ser ut. Men förhoppningsvis går det åt rätt håll.

Tack för ert stöd. Kram.

121
806

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00