En dokumentär

När jag sa ja till att medverka i en dokumentär visste jag inte om att allt skulle braka ihop samtidigt som Stefan började följa mig om dagarna. Min plan var ju att visa upp allt det häftiga i mitt liv, bo halvtid i min lägenhet i New York varvat med de extrema liv jag har haft i Sverige. Men istället blev det något helt annat.

Det blev ett porträtt av ett fall.

Många gånger har jag tänkt att bryta men jag valde att fortsätta och göra klart. Det gör både ont och är förlösande att få visa er min höst. Det hade såklart känts bättre om livet hade varit i sin ordning när allt sänds nästa vecka. Få skriva att ”såhär var det men nu är allt bra igen”. Istället befinner jag mig i en depression.

Img 5579.jpg

Nästa vecka släpps avsnitten. Det är indie-produktionsbolaget LFA Film som ligger bakom dokumentären och jag hade inte medverkat om det inte vore för förtroendet jag fick för Stefan som har varit med mig under denna tuffa tid. Mina avsnitt är en del i dokumentärserie tillsammans med Ane Brun, modeaktivisten Bea Åkerlund, koreografen och dansaren Virpi Pahkinen, Patrik Arve, sångare i Teddybears, Adam Nordén, filmmusikkompositör, designern Bea Szenfeld och regissören Björn Stein. Allt släpps den 15 januari kl. 20:00 på thisismyflipside. Jag är nervös men det känns okej. Första avsnittet har de döpt till Falling Down, andra till Still Standing. Det smärtade när jag fick se allt för någon vecka och jag hade svårt att ta in att det faktiskt var mitt liv sedan men det är ju så livet har sett ut och fortfarande ser ut. Men förhoppningsvis går det åt rätt håll.

Tack för ert stöd. Kram.

 1. Emilie skriver:

  Starka vackra underbara kvinna. Hoppas du mår bra. Tack för att du är en så vacker inspirationskälla.

 2. Hej Isabella! Jag har tittat på dessa tre dokumentärer nu, har inte följt dig på många år men började se saker i media om krisen. Jag tyckte väldigt mycket om dokumentärerna och tycker det är starkt och modigt av dig att våga ge en annan bild av situationen, att visa allt det här svåra. Det kan verkligen inte vara lätt. Jag tror du gör en väldigt bra sak.

 3. Lovisa skriver:

  Jag tycker båda avsnitten är jättefina och din öppenhet berör. Du är modig och jag önskar dig allt gott 💗

 4. Jelly skriver:

  Dessa avsnitt med Virpi Pahkinen och Bea Szenfeld är faktiskt några av dem bästa jag har sett. De är verkligen fascinerande kvinnor! Oberoende och starka! Förebilder!

 5. Julia skriver:

  Så jäkla modigt. Du är fan mäktig Isabella låt ingen ta ifrån dig det. Du kommer att bli 100 grr mäktigare än vad du lyckats med nu. You go girl

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..