ANNONS
Integritet på Tailsweep

Januari

/

Vi alla hade lite svårt med omställningen igår från julledigheten, vi låg vakna sent och pratade i sängen och hade inte alls lust att kliva upp imorse. Jag gick upp först strax efter klockan sex och gjorde ordning mig och sedan fick jag tjata upp Gillis och Sally ur sängen. Vi tände en brasa och åt risgrynsgröt i lugn och ro för att piggna till och sedan lämnade jag barnen och åkte till kontoret. Det är en lugn månad kalendermässigt som väntar dock med stora händelser.

Jag är rätt låg och har varit det i månader nu men jag kämpar med att det ska bli bättre och det är på bättringsvägen. Men det går sakta.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Nu väntar lunch, vi hörs igen ikväll.

23
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00