Januari

Vi alla hade lite svårt med omställningen igår från julledigheten, vi låg vakna sent och pratade i sängen och hade inte alls lust att kliva upp imorse. Jag gick upp först strax efter klockan sex och gjorde ordning mig och sedan fick jag tjata upp Gillis och Sally ur sängen. Vi tände en brasa och åt risgrynsgröt i lugn och ro för att piggna till och sedan lämnade jag barnen och åkte till kontoret. Det är en lugn månad kalendermässigt som väntar dock med stora händelser.

Jag är rätt låg och har varit det i månader nu men jag kämpar med att det ska bli bättre och det är på bättringsvägen. Men det går sakta.

2c2a797d 3f63 4efe b66d cc8ab5d3d692.jpg

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

799b7feb ea18 484c 830e 51b5a3822901.jpg

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu väntar lunch, vi hörs igen ikväll.

 1. Sofia skriver:

  Åh,om jag var du skulle jag veta exakt vad jag skulle göra! Jag skulle köpa mig ett mysigt gårdshus för 7-8 miljoner (myyycket billigare än ditt hus nu). Där skulle ungarna fantisera om Karlsson på taket o du skulle slippa tänka på säkerhet eftersom folk inte kommer in på innergården. Sen skulle jah börja ta ungarna på sån där Bamse semester utomlands som du alltid pratade om att du skulle göra med ungarna men aldrig gjorde. Innan dom blir för stora.

 2. Kämpa på Isabella! Det kommer bli bättre igen.

 3. Lina skriver:

  Bella! Saknar dina uppdateringar på bloggen så mycket! Men förstår om du inte orkar förstås….

 4. Amika skriver:

  God fortsättning Isabella

  Så kul att du är tillbaka! Keep up the good work!

 5. Ta hand om dig. Hoppas du har bra support. Samtalsstöd etc. Jag tänker att det kanske kan vara något du ev behöver support/ medicin om det nu behövs. 🌸 ( säger i alla väl- mening du behöver inte berätta mer) Fin outfit och mysig start på dagen. Känner igen det där med seg- start 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..