Tillbaka från ledigheten

Äntligen har jag testat på att vara ledig på riktigt. Ingen telefon, mail, samtal, sociala medier eller ens fotat var jag rest. Inte behöva uppdatera på nyår, skriva årskrönika eller ens kommentera och reflektera över vad som väntar framöver. Det behövdes oerhört. Men nu kommer kanalerna att återgå till det vanliga igen. Jag tycker ju om att uppdatera men visst behövdes det en riktig riktig ledighet. Det är jag inte så ofta.

Nu så.

Skärmavbild 2020-01-06 kl. 20.44.04

Dagarna har ibland sett ut såhär… I bekväma tights, strumpor och stickade tröjor.

Skärmavbild 2020-01-06 kl. 20.44.23

… Och såhär

Skärmavbild 2020-01-06 kl. 20.43.54

Det kanske inte tillhör vanligheterna att vi äter vår lunch utomhus en måndag och gör upp egen eld men oavsett var det väldigt mysigt.

Skärmavbild 2020-01-06 kl. 20.44.31

Fira in året med en grillad korv

Skärmavbild 2020-01-06 kl. 20.44.12

Hoppas att ni alla har haft en bra ledighet. Imorgon väntar jobb och rutiner. Kram.

 1. Looking amazing as always Isabella, you’ve the prettiest blonde hair and eyes, a dazzling smile a jaw dropping figure, and a wonderful personality, absolutely thee total package Isabella… Happy New year

  1. Sofia skriver:

   Brains? Or is it a Barbie you are looking for?

 2. M skriver:

  Snälla låt alla vidriga kommentarer hamna i skräpposten detta år. Skit kan stanna kvar på den andra sidan 2020 talet

 3. Ann skriver:

  Härligt med ledighet. Har saknat dina uppdateringar men tycker samtidigt att det är bra att du tagit paus, det är dig väl förunnat. Fler borde ta pauser från sociala medier eftersom att det stressar och lätt blir ett osunt begär. Det finns väl dock en risk kanske att tappa följare på instagram om man inte är aktiv där, och så påverkar nog att media och troll skriver påhitt, skit och lögner för att smutskasta tyvärr. Hoppas du får ett fantastiskt 2020.

 4. Hej!
  Vad köper du dina bekväma tights? 🙂

 5. Vilken fin jacka du har ? Vart är den ifrån ?
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..