ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tillbaka från ledigheten

/

Äntligen har jag testat på att vara ledig på riktigt. Ingen telefon, mail, samtal, sociala medier eller ens fotat var jag rest. Inte behöva uppdatera på nyår, skriva årskrönika eller ens kommentera och reflektera över vad som väntar framöver. Det behövdes oerhört. Men nu kommer kanalerna att återgå till det vanliga igen. Jag tycker ju om att uppdatera men visst behövdes det en riktig riktig ledighet. Det är jag inte så ofta.

Nu så.

Dagarna har ibland sett ut såhär… I bekväma tights, strumpor och stickade tröjor.

… Och såhär

Det kanske inte tillhör vanligheterna att vi äter vår lunch utomhus en måndag och gör upp egen eld men oavsett var det väldigt mysigt.

Fira in året med en grillad korv

Hoppas att ni alla har haft en bra ledighet. Imorgon väntar jobb och rutiner. Kram.

33

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00