Julafton

… Och så var det julafton igår. Den tillbringades med barnen hos min exman samt hans släkt. Jag tycker egentligen att högtider är oerhört tunga men då är det skönt att ha två små att lägga all fokus på. Vi åt lunch, julbadade, såg Kalle Anka, myste, fick besök av tomten (Sally tyckte att han var misstänkt lik farfar) åt alldeles för mycket praliner och så har vi vår klassiska köttbulletävling sedan åtta år tillbaka.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min ex-svärfar samt mor vann tävlingen – Igen. De har vunnit alla år förutom ett. När alla hade gått stannade jag kvar hos Odd och hängde bara vi fyra och öppnade de sista paketen.

Processed with VSCO with 10 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Men sedan åkte jag hem och hade en lugn kväll hemma. Nu har jag varit och handlat och fyllt kylen och strax ska jag hämta barnen och så väntar mellandagarna hos mig. Vi börjar dock med att åka hem till min mamma för minijul med mina syskon och ikväll ska barnen öppna alla paket som ligger under min gran. Det blir bra.

Bloggen kommer nog få ta lite julledigt, vi får se när jag pingar in. Stor kram på er.

 1. Malin skriver:

  HEJA er som firar jul tillsammans trots att ni inte lever ihop – vilken lycka för barnen!

  Isabella du verkar vara så himla stark, som vågar prata öppet om dina känslor trots offentligheten.

  Kämpa på, du är grym!

  Malin

 2. Jenny skriver:

  Ge inte upp!!! Har följt dig många många år, jag hoppas verkligen att du tar dig igenom det här!!! Kram

 3. Marie skriver:

  Jag kan tycka det är dåligt av en bloggare av Isabellas storlek att inte kika in och önska sina läsare Gott Nytt År och/eller God Fortsättning!
  Är vi inte värda någonting?

  1. Maja skriver:

   Är inte bloggare värda att faktiskt få koppla bort sina jobb då och då? Framför allt när de skrivit i bloggen hur dåligt de mått under en tid? Ge folk lite semester för sjutton!

  1. Ida skriver:

   Känns väl snarare lite sorgligt att du lägger så stor vikt vid Isabella att du behöver hennes jul/nyårshälsning.

  1. Marie, tur att vi inte ser hur ful du även är på utsidan!

 4. Ani skriver:

  Kul

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..