ANNONS
Integritet på Tailsweep

Julafton

/

… Och så var det julafton igår. Den tillbringades med barnen hos min exman samt hans släkt. Jag tycker egentligen att högtider är oerhört tunga men då är det skönt att ha två små att lägga all fokus på. Vi åt lunch, julbadade, såg Kalle Anka, myste, fick besök av tomten (Sally tyckte att han var misstänkt lik farfar) åt alldeles för mycket praliner och så har vi vår klassiska köttbulletävling sedan åtta år tillbaka.

Copyright 2019. All rights reserved.

Min ex-svärfar samt mor vann tävlingen – Igen. De har vunnit alla år förutom ett. När alla hade gått stannade jag kvar hos Odd och hängde bara vi fyra och öppnade de sista paketen.

Copyright 2019. All rights reserved.

… Men sedan åkte jag hem och hade en lugn kväll hemma. Nu har jag varit och handlat och fyllt kylen och strax ska jag hämta barnen och så väntar mellandagarna hos mig. Vi börjar dock med att åka hem till min mamma för minijul med mina syskon och ikväll ska barnen öppna alla paket som ligger under min gran. Det blir bra.

Bloggen kommer nog få ta lite julledigt, vi får se när jag pingar in. Stor kram på er.

43
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00