Julledigt

… Och så väntar ledighet fram till den sjunde januari. Den kunde inte komma bättre. Jag har varit utan barnen i helgen så jag har passat på att sova i över tolv timmar om dagen. Vi ses nästa gång på julafton hos Odd och det ser jag fram emot. Sedan har jag barnen under mellandagarna. Det blir mysiga dagar.

Kringlan, mitt favoritcafé

Det känns som livet varit i en tornado i månader och plötsligt låtit mig gå. Allt blir bra men jag behöver landa under ledigheten.

Kram på er.

 1. Carin skriver:

  Det kanske vore på sin plats att önska dina trogna följare ”God Jul”!

  1. Sus skriver:

   Ja det hade varit trevligt.

   1. Maja skriver:

    På samma sätt som ni så trevligt gör?

 2. Jag har följt din blogg i många år men aldrig kommenterat tidigare. Jag älskar din blogg och ser mycket upp till dig som person. Tycker givetvis att du ibland handlat lite fel, men alla gör vi misstag. Det jag beundrar hos dig är din styrka och ditt självförtroende. Det verkar alltid som att allt löser sig för dig. Jag avundas dig. Själv befinner jag mig i ett destruktivt förhållande med en man som är hemsk. Jag önskar jag hade din styrka och kunde ta mig ur det. Här sitter jag i sängen och gråter. Patetisk. Känner mig bara så ensam

  1. N skriver:

   Lämna!

  1. Anna skriver:

   Hej, ring kvinnofridslinjen eller en kvinnojour och prata lite.

   Det är svårt att ta sig ur men blir sällan bättre av att vänta.

   Om du har möjlighet så ”gör det bara”. Om det är känslor som stoppar dig men inte ngt hot, så kom ihåg att det alltid är svårt inuti en relation men när man tagit sig ur så kommer man över det inom några månader.

   Om man stannar i en destruktiv relation så eskalerar det nästan alltid.

   Ring kvinnofridslinjen, du kan! Lycka till, klandra inte dig själv för NÅGOT, bara fokusera på en sak och det är hur du kan komma loss, nu. Kram <3

  1. L skriver:

   Styrkekram till dig. Nar du Val lamnar situationen sa kommer du antagligen mest att undra varfor du ej lamnade for lange sedan. Det ar antagligen lattare an du tror man maste bara borja med dag ett. Ar min erfarenhet. Sa att dra fran situationen sa fort som mojligt ar nog mitt rad. Styrkekram iallafall haller tummar for att det kanns battre snart

  1. Folo skriver:

   Gå bara. En man som är hemsk…du lever ett liv. Gå ut genom dörren och gå. Kvinnojour, en vän, arbetskamrat, har du barn med klasskamrater; gå hem till dom. Träng dig på. Knacka. Be om hjälp. Men för guds skull, gå. Gå!

  1. Emelie skriver:

   Skickar en stor kram till dig Angelica och all lycka till!!! Du är inte ensam!

  1. Sara skriver:

   Angelica!
   Det är inte patetiskt och det är inte ”bara att lämna”. Ingen vet hur det är innan man varit i en sådan situation själv. Anklaga inte dig själv för att du är kvar med honom, det är helt ok! Men hoppas att du inser ditt värde och försöker söka hjälp för att lämna. Finns psykologer inriktade på den typ av relationer, du borde söka dig till vården och tala med någon och få hjälp i rätt riktning <3

 3. Så skönt att du har julledigt så länge. Njut nu och passa på och tanka energi. Härligt att sova så många timmar om dagen. Skulle jag med behöva! Önskar dig och dina nära och kära en underbar jul!

 4. Julia skriver:

  Fina bilder 🙂

 5. Blir det julledigt från bloggen med? Önskar er en God Jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..