Jullunch och klappar

Igår var vi i Helsingfors och hade ett event hos Stockmann, tack alla ni som kom. Det är alltid lika trevligt att träffa er och mina läsare i Finland.

Processed with VSCO with 1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag var ganska slut när jag kom hem igårkväll, somnade som en stock och gick upp tidigt imorse för en morgontid hos min frisör Emelie. Jag fortsätter att skippa förlängning men vi färgade håret och klippte topparna. Efter det hade jag ett möte med Kicks och efter det väntade jullunch med Sheila på Riche.

Df0a1b1f d687 4b3b b587 49ad3f267baf.jpg
A9e1ee62 207b 4cba bac7 61d9811cec72.jpg

Min älskade älskade vän. I vått och torrt har vi varandra och varje dag hörs vi och checkar läget, ibland bara genom frågan 1-10? Under hela hösten har jag nog svarat lägst 1 och högst 3.

Men snart vänder det.

E93f1248 d3ca 49fb 9d9d 4bd0241c4ecb.jpg
8ceaafb8 0a40 4901 b10b 297d249d1687.jpg

Nu har jag precis delat ut alla julklappar till kollegorna (brickor från Svenskt Tenn blev det i år) innan jag checkar ut för dagen. 24 timmar kvar. Sen julledigt. Heja heja.

 1. M skriver:

  Var är den fina polotröjan ifrån😍?

 2. A skriver:

  Härligt med en nära vän och en sån fin vänskap. Du och Sheila kanske skulle ta och podda, då har du en bra möjlighet att försvara dig mot alla lögner och förtal också som media och andra skriver och sprider.
  Ditt hår är jättefint. Önskar dig en riktigt god jul!

 3. Anna skriver:

  Är det bara jag som konstaterat att Isabella är mytoman!
  Vem äger egentligen huset som så ”sorgligt” måste säljas! Det används ju ständigt i reklamsammanhang, nu senast i Dressmans julreklam.

  1. Maja skriver:

   Det är offentliga uppgifter så bara att kolla upp. Bella har skrivit att huset hyrs ut till filminspelningar och reklam, menar du att hon ljuger om det?

  1. A skriver:

   Du är paranoid Anna konstaterar jag. Sen kanske hon inte måste sälja huset, ingen som tvingat henne kanske utan hon kanske har valt det, för att hon VILL sälja det kanske.

   1. K skriver:

    Eh? Nä…

 4. Sandra skriver:

  Damkappor stängs från höger till vänster.Nu har du knäppt den som en herr-rock.

 5. Hur går allt ihop, du plockar ut miljontals belopp och fortsätter äta dyra luncher etc etc

  1. Alice skriver:

   Anna, Sandra och Lotta mfl som skriver elaka och hånfulla kommentarer till Isabella. Hur mår Ni egentligen? Hoppas Ni får en riktigt fin jul med nära och kära. Försök se ljusglimtarna i livet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..