Stockmann idag

Idag är det Helsingfors som gäller och ett event hos Stockmann där Löwengrip säljs. Jag har intervjuer och sedan är jag på plats 16.30-18.30. Det är sista rycket innan julledigheten och det känns roligt att få komma iväg och träffa er läsare. Egentligen är jag ganska trött och matt – September till December har varit fruktansvärda på många plan men just möten med er får mig alltid glad och tacksam. Ni kommer alltid med fina peppande ord och det värmer oerhört.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det har blivit mycket gosade med denna tjej på senaste, bebisen alltså – Hon är ljuvlig. Vi diskuterar och planerar, snart är vi nog i hamn med allt ska se ut i framtiden.

Vi ses i Helsingfors!

 1. Sara skriver:

  Vart är din vita polotröja som du hade på din story ifrån? Den som är lite tjockare. 😍

 2. Du håller bebisen så ömt och varsamt. Ser så fint ut! Lyckost dig som får hålla ett litet underverk i famnen❣️

 3. Sandy skriver:

  Hej! Något kul då jag är lite av en horoskopnmed och fascinerats av dina barns fantastiska men olika karaktärer. Med nu förklarar det saken, Sally är en solklar vädur (vilket var det jag gissade på) då hennes dominans, ”jag kan själv”-självförtroende lyser igenom. Medans fina Gillis, som alltid känts så varm, omhändertagande på en annan nivå, inte bara som storebror utan som människa – att han är lillgammal med full kontroll stämmer överens med den passionerade Skorpionen. Stor kram!!

 4. Sara skriver:

  Varifrån kommer Plngis överdel? Så snygg!

 5. Lovisa skriver:

  Så mysigt! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..