ANNONS

Stockmann idag

/

Idag är det Helsingfors som gäller och ett event hos Stockmann där Löwengrip säljs. Jag har intervjuer och sedan är jag på plats 16.30-18.30. Det är sista rycket innan julledigheten och det känns roligt att få komma iväg och träffa er läsare. Egentligen är jag ganska trött och matt – September till December har varit fruktansvärda på många plan men just möten med er får mig alltid glad och tacksam. Ni kommer alltid med fina peppande ord och det värmer oerhört.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det har blivit mycket gosade med denna tjej på senaste, bebisen alltså – Hon är ljuvlig. Vi diskuterar och planerar, snart är vi nog i hamn med allt ska se ut i framtiden.

Vi ses i Helsingfors!

9
345

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00