ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min julläsning

/

Under lunchen idag smet jag ner till Hedengrens Bokhandel. Det är ett ställe jag alltid hittar ro hos. Jag behövde fylla på med julläsning och dessa böcker ska jag plöja under ledigheten:

Copyright 2019. All rights reserved.

Maken av Gun-Britt Sundström, Vardagar med Ulf Lundell, Ett år av vila och avkoppling av Ottessa Moshfegh och så Klubben av Matilda Gustavsson. Jag brukar alltid kunna analysera bunten av böcker, de brukar alltid avslöja en fas i livet. På fötterna skymtar ett par klackar från Chanel och ett par jeans jag blivit kär i.

… Skjortan är från Gant. Nu väntar möten med Löwengrip. På tal det så har Kronans Apotek ett erbjudande här (adlink); köp två produkter och få Pixie Dust – Hairspray 100 ml på köpet. Efter det ska jag träna för att hålla tankarna i ro.

Kram på er.

58

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00