Min julläsning

Under lunchen idag smet jag ner till Hedengrens Bokhandel. Det är ett ställe jag alltid hittar ro hos. Jag behövde fylla på med julläsning och dessa böcker ska jag plöja under ledigheten:

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Maken av Gun-Britt Sundström, Vardagar med Ulf Lundell, Ett år av vila och avkoppling av Ottessa Moshfegh och så Klubben av Matilda Gustavsson. Jag brukar alltid kunna analysera bunten av böcker, de brukar alltid avslöja en fas i livet. På fötterna skymtar ett par klackar från Chanel och ett par jeans jag blivit kär i.

614ee907 9b5f 4e89 83b8 321bf0b05c8c.jpg
729f3dc7 bfc6 48eb aaf8 f2f3329bfb4c.jpg

… Skjortan är från Gant. Nu väntar möten med Löwengrip. På tal det så har Kronans Apotek ett erbjudande här (adlink); köp två produkter och få Pixie Dust – Hairspray 100 ml på köpet. Efter det ska jag träna för att hålla tankarna i ro.

Kram på er.

 1. Bea skriver:

  Bra att du läser! En lisa för själen!

 2. G skriver:

  Älskar Hedengrens. Och älskar dina inlägg om boktips. Vissa passar mig och vissa inte. Men uppskattar dom varje gång och googlar ofta tillbaks till just de när jag ska köpa nya böcker

 3. Hej123 skriver:

  Maken! Min topp 1 bok nånsin! Läste den när jag separerade, det var min fas då. Jäla gött att känna igen sig och garva och läsa högt för alla jag träffade. Mitt exemplar har så sjukt många hundöron 🙂

  1. Lena skriver:

   Var min ”Bibel” när jag var ung. Var nitton när jag läste den första gången (1976). Läste sönder mitt inbundna ex, köpte en ny i pocket, den lämnades aldrig tillbaka efter ett lån. Jag blev överlycklig när jag hittade den i nytryck härom året. Tog den till min bokcirkel; ingen gillade den:(. Dock älskade jag den ff.

 4. Bigge skriver:

  Missa inte Vera av Anne Swärd och Tara Westovers Educated.
  God Jul🎄

 5. Mona skriver:

  Måste säga att det alltid har upplevts som om du faktiskt inte läser alla böcker du säger dig a läst. Bara en känsla. Kan ha fel

  1. Lotta skriver:

   Fast hon ska läsa dom, hon har inte gjort det än.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..