ANNONS

En lugn helg

/

Och så har helgen passerat! Igår efter träningen så åkte Julia och jag iväg och julshoppade, påväg hem plockade vi upp min lillebror och sedan stannade han tills idag. Vi har lagat mat, pratat, lekt med barnen och bara umgåtts. Det var länge sedan jag fick umgås med min lillebror i 24 timmar. Och samtidigt ha min lillasyster här. Vi alla tre har samma mamma och sedan har Daniel och jag två syskon på pappas sida. När vi hade släppt av Daniel hemma hos sig så frågade Sally om vi inte kunde yoga hemma. Vi rullade ut mattan, tände brasan och en mysig spellista.

Copyright 2019. All rights reserved.

När vi var klara så gjorde vi en stor fruktsallad som vi senare åt till efterrätt. Under kvällen har jag förberett jobb och barnen har pysslat, klippt och klistrat. Imorgon väntar sista jobbveckan innan julledighet. Det är mycket som ska stängas så veckan blir rätt intensiv.

Kram på er.

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00