En lugn helg

Och så har helgen passerat! Igår efter träningen så åkte Julia och jag iväg och julshoppade, påväg hem plockade vi upp min lillebror och sedan stannade han tills idag. Vi har lagat mat, pratat, lekt med barnen och bara umgåtts. Det var länge sedan jag fick umgås med min lillebror i 24 timmar. Och samtidigt ha min lillasyster här. Vi alla tre har samma mamma och sedan har Daniel och jag två syskon på pappas sida. När vi hade släppt av Daniel hemma hos sig så frågade Sally om vi inte kunde yoga hemma. Vi rullade ut mattan, tände brasan och en mysig spellista.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När vi var klara så gjorde vi en stor fruktsallad som vi senare åt till efterrätt. Under kvällen har jag förberett jobb och barnen har pysslat, klippt och klistrat. Imorgon väntar sista jobbveckan innan julledighet. Det är mycket som ska stängas så veckan blir rätt intensiv.

Kram på er.

 1. Lovisa skriver:

  Syskon och familj är väldigt viktigt för mig. Speciellt sen jag blev mamma för första gången.

 2. Maria skriver:

  Träffar du dina syskon på din pappas sida?

 3. Vedde skriver:

  Hej! Får man använda serien advanced skin care – cell renewal serien om man är gravid? 🙂

 4. Låter som en jättefin helg, att träffa nära och kära, särskilt dem man inte ser så ofta ger så mycket❤️Jag tillbringade också helgen med familjen, men lyckades tyvärr inte ta det särskilt lugnt… Men det kommer alltid en ny dag, med nya chanser😉Ha en fin start på veckan allihop!

 5. Vad härligt att vara med familjen och få njuta av sina syskon. Har du någon kontakt med de andra syskonen du nämnde att du hade med Daniel från pappas sida?

  Vad söt hon är, Sally. Och härligt att se att du tar dig tiden att göra det hon önskar också.
  Kram och trevlig vecka, sista veckan för många nu, inför julledigheten. 🎄Wohoo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..