ANNONS

Lucia & 40 kilo i bänkpress

/

Jag hann inte uppdatera er igår, det var full fart här hemma med Luciafirande. Eller det började med Sally hade luciatåg på förskolan och i publiken stod en stolt mamma, pappa, storebror och moster. Sedan åkte vi alla hem till mig och Julia och Odd lagade pasta carbonara. Julias pojkvän Hugo kom strax där efter och sedan hade vi en mysig lucia ihop framför nya lejonkungen. Jag är glad över att relationen med min exman är så pass bra att vi kan umgås såhär.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev inte så många bilder igår utöver dom jag fotade på Sally i luciatåget men här har ni mig med Sallys luciakrona.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen och jag sov ut till tio imorse och sedan åkte jag iväg och tränade med Pontus. Nu lyfter jag 40 kilo i bänkpress, så roligt! Lördagens planer är julklapps-shopping så barnen, jag och Julia ska iväg strax. Ikväll kommer min lillebror över på middag. Det bästa i allt det tuffa som har hänt är att relationen med mina nära och kära har blivit starkare. Det gör mig lycklig.

46
491

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00