Lucia & 40 kilo i bänkpress

Jag hann inte uppdatera er igår, det var full fart här hemma med Luciafirande. Eller det började med Sally hade luciatåg på förskolan och i publiken stod en stolt mamma, pappa, storebror och moster. Sedan åkte vi alla hem till mig och Julia och Odd lagade pasta carbonara. Julias pojkvän Hugo kom strax där efter och sedan hade vi en mysig lucia ihop framför nya lejonkungen. Jag är glad över att relationen med min exman är så pass bra att vi kan umgås såhär.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev inte så många bilder igår utöver dom jag fotade på Sally i luciatåget men här har ni mig med Sallys luciakrona.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen och jag sov ut till tio imorse och sedan åkte jag iväg och tränade med Pontus. Nu lyfter jag 40 kilo i bänkpress, så roligt! Lördagens planer är julklapps-shopping så barnen, jag och Julia ska iväg strax. Ikväll kommer min lillebror över på middag. Det bästa i allt det tuffa som har hänt är att relationen med mina nära och kära har blivit starkare. Det gör mig lycklig.

 1. Grymt med 40 kilo i bänkpress, något jag är svag i är mina armar så skulle verkligen behöva dra till gymmet och köra ett gäng repetitioner. Men det är inte kul att träna de muskelgrupper jag är svagast i…

  Det är ju så att det negativa som händer ofta för något gott med sig också. S fint att era relationer fördjupas. Det blir man lycklig av!

 2. Ann skriver:

  Så mysigt luciafirande. Kan tänka mig att barnen tyckte det var roligt att ha både pappa Odd och moster Julia hemma hos er. Underbart att du och Odd har en bra relation, och så härligt att du har en stark relation till dina syskon inte alla som har. Tragiskt med dessa som ska leta fel och vrida allt till fel för att få klaga håna och trycka ner, sorgligt faktiskt.

 3. Mirre skriver:

  Så även ur de allra jobbigaste stunderna i livet kommer det något gott. Kanske visste universum att det var just detta du behövde, mer närhet till familj och vänner, inte atlantiska avstånd! Tror det är viktigt att finna lycka och framgång i det lilla först. Önskar dig massor av lycka med familjen!

 4. Nettan skriver:

  Så mysigt med Luciafirande och familjemys! Bor du ihop med din syster nu? Härligt med familjen nära ju. Kram

 5. I skriver:

  Du antar en lugnare framtoning i bloggen och verkar trappa ner en aning. Siktar du på att dra dig tillbaka från offentligheten och leva ett mer diskret liv?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..