Torsdagen

Det är verkligen inga roliga inlägg just nu. Det är mycket beslut och vägskäl. Höstens kris börjar sakta trattas ner till något nytt och det är läskigt men bra. Jag har fått bebisgosa med Pingis lilla tjej vilket har varit väldigt mysigt.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag lånade henne under vårt möte och hade ingen lust alls att lämna tillbaka henne. Hon är så fin. En annan höjdpunkt var att jag hade ett fint utvecklingssamtal tidigt imorse med Sallys förskolepedagog. Jag är så stolt över min dotter. Lycklig, modig, hjälpsam, klok, nyfiken och trygg i sig själv. När jag hämtade henne idag berättade jag för henne att jag är så stolt över att hon är en sådan fin person och vi firade stort med ….

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Vaniljglass, chokladsås och maränger – Sally fick välja. Efter det har vi badat badkar och förberett morgondagens luciafirande. Nu har jag lärt mig en läxa och äntligen köpt en för stor lucia-dräkt som går att ha över overallen.

Förresten, på tal om lucia så har Löwengrip ett erbjudande hos oss. Handla för 650 kronor och så får du The Cure Hair mask och The Cure Shampoo. Mina favoriter.

Vi hörs imorgon!

 1. Linda skriver:

  Hej! Tycker att dina inlägg är trevliga och fina att läsa. Verkligen tråkigt med dina motgångar men den lite mer personliga och mänskliga ansatsen tror jag du vinner på oavsett.

 2. Det är det som är intressant, se det verkliga biten som egenföretagare. Hur det går upp och ner. Om allt vore rakt upp hela tiden så skulle nog inte jag läsa. Det ger mig modet att starta eget och våga. För rädslan att misslyckas är alltid stor, men när man ser hur du kämpar och har målet att komma på banan igen ger det hopp och inspiration.

  Tack….
  Gillar även att du är personlig i bloggen och delar med dig av livet som ensamstående och egenföretagare. Är en svår balans .

 3. Anni skriver:

  Tvärtom! Dina inlägg är äntligen! roliga igen! Det är ju precis detta man vill ha! Privat, igenkänning, vardag! Inte läsa om diverse bolagsstämmor eller tråkiga möten..

 4. Jag tycker absolut inte att bloggen blivit tråkig eller inläggen. Tvärtom så tycker jag att det är mer personligt, mer Isabella på äkta nivå. Jag är ledsen för din skull, att du fått gå igenom så tråkiga saker med jobbet och det du jobbat hårt för men det har verkligen medfört att du landat igen på jorden, fått ett mer stabilt fäste, lärt dig att vara självständig (utan team och hjälpredor) och faktiskt fått dig tillbaka till ”oss” som läser din blogg, följer ditt liv.

 5. Sara skriver:

  Idag fick jag hem produkterna jag beställde från er under cyber monday. Är så spänd på att prova er ansiktsserie, vet jag vad jag ska göra så fort barnen somnat 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..