ANNONS

Torsdagen

/

Det är verkligen inga roliga inlägg just nu. Det är mycket beslut och vägskäl. Höstens kris börjar sakta trattas ner till något nytt och det är läskigt men bra. Jag har fått bebisgosa med Pingis lilla tjej vilket har varit väldigt mysigt.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag lånade henne under vårt möte och hade ingen lust alls att lämna tillbaka henne. Hon är så fin. En annan höjdpunkt var att jag hade ett fint utvecklingssamtal tidigt imorse med Sallys förskolepedagog. Jag är så stolt över min dotter. Lycklig, modig, hjälpsam, klok, nyfiken och trygg i sig själv. När jag hämtade henne idag berättade jag för henne att jag är så stolt över att hon är en sådan fin person och vi firade stort med ….

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Vaniljglass, chokladsås och maränger – Sally fick välja. Efter det har vi badat badkar och förberett morgondagens luciafirande. Nu har jag lärt mig en läxa och äntligen köpt en för stor lucia-dräkt som går att ha över overallen.

Förresten, på tal om lucia så har Löwengrip ett erbjudande hos oss. Handla för 650 kronor och så får du The Cure Hair mask och The Cure Shampoo. Mina favoriter.

Vi hörs imorgon!

17
314

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00