Min onsdag

Onsdag! Jag började dagen med att glömma Gillis idrottspåse så jag fick åka tillbaka efter att jag hade lämnat barnen och packa ihop alla hans saker. Det blir ofta vändor tillbaka till Elfvik där vi bor för att jag är så glömsk – Läxor, skridskor eller min egen laptop. Jag måste bli bättre på att lägga fram allt vid dörren kvällen innan.

Processed with VSCO with 10 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min dag började i alla fall med träning med Pontus. Magnesium på nylackade naglar (redo för julen). Bästa av två olika världar.

Processed with VSCO with 10 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Träningen gick väldigt bra idag, jag kände mig stark och samlad. Jag tränar som ni ser utan skor, jag går så mycket i klackar så det är lite befriande att få vara endast i strumplästen.

0c8c0ccc 7575 456a 8e91 cb82251fc386.jpg

Sedan gjorde jag ordning mig (nu har jag blivit snabb på att rulla upp håret på varma spolar när jag sminkar mig) och åkte till kontoret. Jag har suttit med ganska tunga saker hela dagen så energin är lite låg och hjärnan är mosig men det blir bättre när jag hämtar barnen om en liten stund. Jag ”introducerade” förresten barnen för Queen imorse, de fick lyssna på Under Pressure i bilen och Gillis blev helt förtrollad. Kul!

 1. Sara skriver:

  Vart är din tröja ifrån? 😊

  1. sofia skriver:

   undrar också, sååå fin <3

 2. Tom skriver:

  Love your beautifull hands ❤

 3. Hei 🙂
  Du hadde på deg et blått silke skjørt på insta story igår og det er så fint. Hvilket merke er det ?

 4. S skriver:

  Lägg in påminnelser i kalendern i mobilen som plingar på dig både dagen innan och samma morgon när det tex är gympa och annat som ska kommas ihåg. En vecko planering vid ytterdörren där du skriver upp barnens vecka och kom ihåg lappar för både ditt o barnens grejer kan hjälpa 🙂
  Du fixar detta de tar bara lite tid att vänja dig vid nya rutiner o hitta trixen som kan hjälpa dig

 5. m skriver:

  Bidrar ni (företaget/företagen) ngt till musikhjälpen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..