ANNONS

Tro

/

Dagen har varit lugn, möten på rullande band, signerat årsredovisningar och så försökte jag komma ut en stund i solen för att sno åt mig en dos av D-vitamin. Jag går ofta i solglasögon året runt (jag inbillar mig att det hjälper mot torgskräcken som påverkar mig i perioder) men så tror jag att det var någon av er som sa att d-vitamin tas upp via ögonen så nu vill jag inte ha det på vintern längre i Sverige.

Ruskigt kallt dock! Jag hämtade barnen vanlig tid och hemma dukade vi upp ett mini-julbord efter allt som var kvar från igår. Min lillasyster är hemma hos mig under veckan och det väntar en lugn kväll med barnen. Jag har spelat Tro på repeat idag, det kändes i hjärtat att Marie Fredriksson hade gått bort. Roxette är nog mitt tidigaste konsertminne som barn.Att vilja men inte känna är nog så svårt


Att se men inte höra


Du vände dig bort


Du sa: Inget här är givet, för sådant är livet


I mina ord finns ingen önskan eller någon lust och längtan

33
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00