ANNONS

Julmiddag hos mig

/

Inlägget innehåller adlinks

Vi har haft en väldigt mysig julmiddag hemma hos mig. Kollegorna kom från kontoret vid fem och då hade några av oss varit här innan för att ordna med allt. Jag hämtade barnen vid fyra och så var dom med under kvällen. Vi har alltid varit på restaurang tidigare jular men i år bestämde vi oss för att vara hos mig, det blev väldigt mysigt att laga mat ihop och umgås alla i huset.

Redo för gäster. Vi fick verkligen till en härlig julkänsla på middagen. De fina dekorationerna kommer från Partykungen (som alltid vid mina tillställningar hemma), adlink.

Kvällens fina möblemang och uppdukning. Bord, stolar och serveringsporslin från Aladdins Uthyrning, tack! Ägaren till bolaget har ett fint projekt vid sidan av som jag gärna vill lyfta. Han jobbar starkt för insamlingen TeamAron EBC 2020 för Barncancerfonden. De samlar in pengarna med Aron Anderson som är en känd äventyrare. Han har samlat 13.000.000 kronor de senaste åren till Barncancerfonden i sina olika projekt. Vill ni vara med och stötta, finner ni deras Facebook-grupp här och insamlingen här till Barncancerfonden.

Vi körde secret santa där alla skulle handla något för 100 kronor, superroligt! Jag fick en liten spårare att sätta på mina nycklar som går att koppla till telefonen. Det är visst någon som känner mig väldigt väl … :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sånger på svenska samt ”översatta”. Vi har Katie från Australien, Jaclyn från USA och Tabea från Tyskland hos oss så vi pratar mest (nåja försöker) engelska på kontoret.

Tack för en väldigt fin kväll team Löwengrip! Mycket skratt! Nu väntar en smörgås med julskinka och senap och gå igenom mailen.

Inlägget innehåller adlinks

36
310

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00