Julmiddag hos mig

Inlägget innehåller adlinks

Vi har haft en väldigt mysig julmiddag hemma hos mig. Kollegorna kom från kontoret vid fem och då hade några av oss varit här innan för att ordna med allt. Jag hämtade barnen vid fyra och så var dom med under kvällen. Vi har alltid varit på restaurang tidigare jular men i år bestämde vi oss för att vara hos mig, det blev väldigt mysigt att laga mat ihop och umgås alla i huset.

Redo för gäster. Vi fick verkligen till en härlig julkänsla på middagen. De fina dekorationerna kommer från Partykungen (som alltid vid mina tillställningar hemma), adlink.

Kvällens fina möblemang och uppdukning. Bord, stolar och serveringsporslin från Aladdins Uthyrning, tack! Ägaren till bolaget har ett fint projekt vid sidan av som jag gärna vill lyfta. Han jobbar starkt för insamlingen TeamAron EBC 2020 för Barncancerfonden. De samlar in pengarna med Aron Anderson som är en känd äventyrare. Han har samlat 13.000.000 kronor de senaste åren till Barncancerfonden i sina olika projekt. Vill ni vara med och stötta, finner ni deras Facebook-grupp här och insamlingen här till Barncancerfonden.

Vi körde secret santa där alla skulle handla något för 100 kronor, superroligt! Jag fick en liten spårare att sätta på mina nycklar som går att koppla till telefonen. Det är visst någon som känner mig väldigt väl … :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sånger på svenska samt ”översatta”. Vi har Katie från Australien, Jaclyn från USA och Tabea från Tyskland hos oss så vi pratar mest (nåja försöker) engelska på kontoret.

Tack för en väldigt fin kväll team Löwengrip! Mycket skratt! Nu väntar en smörgås med julskinka och senap och gå igenom mailen.

Inlägget innehåller adlinks

 1. Lovisa skriver:

  Så mysigt! 😍

 2. Jenny skriver:

  Äter du kött nu?

 3. Ann skriver:

  Åh så fint, mysigt, ser väldigt gott och trevligt ut. Fin kjol du har, är det den från Isabella Stylein för Ellos?

 4. Alice skriver:

  Med vad trevligt av dig att bjuda på julfest hemma. Ser väldigt trevligt och gott ut! Känns som du mått lite bättre senaste veckorna. Hoppas Du fortsätter på denna väg och gör dig av med energitjuvarna i ditt liv. / Nilla

 5. Johanna skriver:

  Trodde inte du åt kött?

  1. Ann skriver:

   Ser du henne äta kött på någon bild? Men hon har berättat för ett tag sedan att hon börjat äta kött ibland igen, så vet du det om du missat det.

   1. Isabella skrev dock att hon åt julskinka så jag tror det var det Johanna syftade på

   1. M skriver:

    Usch så läskigt att inte få veta i fall bloggerskan äter kött igen nu. Allmänheten är upprörd. Inget vet hur det kommer att sluta. Vad är sanningen? Kommer vi någonsin få veta det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..