ANNONS

Min fredag

/

Jag har jobbat ”hemifrån” fast här i Göteborg idag. Jag tog en paus vid lunch och åkte iväg och yogade på Skönhetsfabriken en timma själv med Karin. Väldigt behövligt. Jag håller på att trappa ner på mina insomningstabletter så vi gick igenom en yogarutin som jag kan göra innan läggning. I natt somnade jag faktiskt utan men det är lättare när jag är här tycker jag.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har myst runt i denna tröja från Max Mara idag, tights till från Lululemon (favoriterna) och Flattered på fötterna. Till frukost gjorde jag havregrynsgröt och till lunch blev det linsgryta.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Annars har jag mest varit bänkad här, ätit pepparkakor och jobbat och haft telefonmöten på löpande band. Ikväll väntar middag hos min svägerska. Det känns väldigt fint att plötsligt fått så många fler ”familjemedlemmar”.

Trevlig fredag på er!

77
461

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00