Min fredag

Jag har jobbat ”hemifrån” fast här i Göteborg idag. Jag tog en paus vid lunch och åkte iväg och yogade på Skönhetsfabriken en timma själv med Karin. Väldigt behövligt. Jag håller på att trappa ner på mina insomningstabletter så vi gick igenom en yogarutin som jag kan göra innan läggning. I natt somnade jag faktiskt utan men det är lättare när jag är här tycker jag.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har myst runt i denna tröja från Max Mara idag, tights till från Lululemon (favoriterna) och Flattered på fötterna. Till frukost gjorde jag havregrynsgröt och till lunch blev det linsgryta.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Annars har jag mest varit bänkad här, ätit pepparkakor och jobbat och haft telefonmöten på löpande band. Ikväll väntar middag hos min svägerska. Det känns väldigt fint att plötsligt fått så många fler ”familjemedlemmar”.

Trevlig fredag på er!

 1. Du kanske skulle flytta till Göteborg? Där har jag bara mått illa varje gång jag varit där, utom på en häst-tävling, kanske för att min stalker bor där.

 2. Anna skriver:

  Åh kan du inte dela vilka yogaövningar du ska göra för insomningsrutinen?

 3. Malin skriver:

  Jobba hemifrån-dagarna är mina bästa, aldrig att jag får sån ro att verkligen tänka och ta beslut som då. Och med den där utsikten måste det ju gå ännu bättre, helt underbart 🙂

 4. Herregud på riktgt ni anmärker på allt Bella gör säger eller inte gör eller säger. Att ni orkar?! Vilka väldigt tråkiga liv ni verkar ha…
  Jag läser varje dag din blogg Bella ibland blir jag inspirerad , ibland förvånad , håller inte med dig om allt men är också ibland medveten om att du inte lägger ut ALLT på din blogg om DITT liv. Vika är vi att kritisera eller tom mobba & håna bara för att vi inte alltid håller med. Många blir nog mer upprörda tar allt bokstavligt & läst bloggen som fan läser bibeln …!
  Sen ni som ifrågasätter Bella om att hon lallar sin Eriks syster för svägerska , ha ha så roliga & allvarliga ni låter som om det skulle spela någon som helst roll för er att Bella är lycklig & fått en ” ny” familj i Etik där hon blir bjuden på middag hos ” svägis” . Alltså min bror är gift sen 4 år men varit tillsammans med hans fru i 18 hela år. Min brors fru har ALLTID kallat mig för svägerska även när de inte var gifta än. Hon tillhör ju familjen . Som ni kanske känner till. så kan man vara sambo & aldrig gifta sig , även då ban man & FÅR kalla sin mans syster för svägerska , eller sin mans bror för svåger . Länge sen titlar var skulle varar så korrekta. Det är 2020 snart & har känner man att man blir så provocerad av vad Bella kallar Eriks syster för är inte sunt. Ni bör kanske sluta att uppröras av allt här inne, inte bra att lägga sig i ens annans liv så här…! Jag har två ex svägerskor då jag varit sambo , förlovad & gift med två män där båda två haft världens finaste svägerskor som än idag är mina vänner . Är det också fel menar ni?
  Nej , ha en skön söndagkväll drick lite glögg ta en pepparkaka & var tacksam & glad över ert liv njut & umgås om ni nu har med en svägerska eller två 😬😅

  1. I skriver:

   Lugn, det är inget blodigt allvar det här. Det är ju betydande underhållningsvärde i tidsfördrivet att läsa och kommentera bloggar. Inte DN-s debattsida om man säger så.

 5. Johanna skriver:

  Låter som en riktigt mysig fredag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..