ANNONS
Integritet på Tailsweep

Marklyft och långklänningar

/

Imorse började jag med en kort meditation i sängen. Det var första på flera månader. Det var bara i tre minuter men det är okej. När man ”halkar” ur det så är det plötsligt väldigt svårt att komma tillbaka till. Jag blir rastlös och tycker att det är plågsamt att ligga still och blunda. Tankarna tar över. När jag väl var inne i det kunde jag meditera i 40-50 minuter och tycka om det. En app som är bra att börja med är Headspace. Den hjälpte mig att komma igång och förstå hur jag skulle göra. Hur som helst, nu ska jag verkligen försöka hitta tillbaka till en rutin i meditation, även om det är några minuter.

Copyright 2019. All rights reserved.

Innan jobbet så var jag även och tränade med Pontus. Jag har inga större träningsmål just nu utan försöker hålla i gång kroppen och se träningen som en bas i livet för att orka ta mig igenom allt just nu. När livet lugnar sig lite ska jag sätta mer träningsmål. Något som är intressant är hur kroppen svarar på stress, jag är alltid rätt stel men efter dessa veckor har kroppen blivit ännu mer stel.

Det är som att kroppen har dragit ihop sig och velat stanna så. Varannan vecka kör jag yoga med en tränare när jag är i Göteborg så det ser jag fram emot. Sist tränade vi i värme och det gjorde susen för kroppen.

… Vid tolv idag så var jag förbi Ida Lanto för att pröva en klänning som jag ska bära på en gala.

Det är inte ofta som jag bär rött men jag blev verkligen kär i denna. Det är egentligen en body och en kjol till. Jag hade en liten liknande modell fast långärmad under Amfar i Cannes i våras.

Mandatory Credit: Photo by David Fisher/Shutterstock (10245545tu)
Isabella Lowengrip
amfAR’s 26th Cinema Against AIDS Gala, Arrivals, 72nd Cannes Film Festival, France – 23 May 2019
The star-studded event will include a black-tie dinner, a celebrity-filled live auction, a runway show of exclusive looks curated by Carine Roitfeld, and special performances by Mariah Carey, Dua Lipa, Tom Jones, and The Struts. amfAR, The Foundation for AIDS Research, is one of the world’s leading nonprofit organizations dedicated to the support of AIDS research, HIV prevention, treatment education, and advocacy. Since 1985, amfAR has invested nearly $550 million in its programs and has awarded more than 3,300 grants to research teams worldwide

David Fisher/Shutterstock

… Nu väntar en kopp té och mer jobb.

53
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00