ANNONS
Integritet på Tailsweep

En lång tisdag

/

Lång dag men så blir det ibland. Möten på rullande band och mycket beslut. Vi gör tillexempel om alla produkter/etiketter till vegan, det är dock endast två stylingprodukter som inte är det i vårt sortiment men vi är dåliga på att kommunicera kring det. Hur som helst så är magkänslan är lite fördröjd tycker jag men den börjar sakta vakna till liv. Det är svårt när jag inte vet skillnad på vad som är emotionellt och vad som är rationellt. I vanliga fall är det min styrka och kunna segla i mellan men riktigt klart är det inte just nu. Jag tror att det beror på att jag egentligen är lite trött och behöver en paus. Oavsett så har jag faktiskt lite julkänsla, alltid något. Jag spelar julmusik hela tiden och granen är uppe båda hemma och på kontoret. Gillis favorit jullåt är förresten Tänd ett ljus. På måndag har vi julmiddag hemma hos mig med hela teamet, det ser jag fram emot mycket.

Julgran på kontoret!

Dagens outfit: stickad från FWSS och kjol från Stylein. Jag tycker nog att jag börjar få till håret själv. Imorgon väntar träning med min PT Pontus och sedan middag ute. Nu ska jag ta ett varm bad och läsa något peppigt. Sorry för ett tråkigt inlägg men det blir bättre imorgon.

Kram kram.

32
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00