Du får hela Advanced Skincare idag!

I samarbete med Löwengrip

Idag är det cyber monday och ville ha ett riktigt bra erbjudande hos Lowengrip.com. Rabatter har varit under helgen så därför har jag klurat på något annat. Jag landade i att om du handlar för 500 kronor hos oss så får du hela Advanced Skin Care (!). Det gäller bara fram till 23.59 ikväll så man får skynda sig. Egentligen är erbjudandet för generöst enligt mitt team men jag vill verkligen ge er möjlighet att testa våra produkter.

De gör skillnad.

Skärmavbild 2019-12-02 kl. 11.23.59
Skärmavbild 2019-12-02 kl. 11.23.50

Advanced Skincare innehåller BHA/AHA och Retinol. Det är vår superserie och ganska kraftig. Den är perfekt om man har acneärr, ojämn hudstruktur eller rynkor. Den passar både en problematisk tonårshy men också en mogen hy med fina linjer. Retinol är en A-vitamin som passar båda hudtyperna. Och ni får hela serien (värde 1430 kr) om ni handlar för 500 kronor.

Ni hittar erbjudandet här. För att handla så lägg i de tre produkterna från serien i varukorgen, de dras bort automatiskt.

Och yes, serien är vegansk.

I samarbete med Löwengrip 

 1. Sofia skriver:

  Hej,

  Jag la en beställning enligt ovan och fick ta del av erbjudandet, betalade in via Paypal. Men inga produkter eller orderbekräftelse i mailen har jag mottagit. Bör jag vara orolig?

  Mvh
  SL

 2. Lite coolt där att skriva ”i samarbete med Löwengrip” 🙂 Vill dock bara framhålla att ”vegansk” inte innebär vare sig miljmvänligt eller biologiskt, dvs det säger endast att produkten är gjord av kemikalier som inte är animaliska.

 3. HT skriver:

  Jag vågade inte betala. Något kändes som ”för bra erbjudande för att vara sant”. Hoppas den känslan inte stämmer.

 4. Ewa skriver:

  👍👍

 5. Marita skriver:

  Åh att jag missade detta fina erbjudande… lyckostar ni som fick detta!
  Ha en fin dag Isabella!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..