ANNONS

Du får hela Advanced Skincare idag!

/

I samarbete med Löwengrip

Idag är det cyber monday och ville ha ett riktigt bra erbjudande hos Lowengrip.com. Rabatter har varit under helgen så därför har jag klurat på något annat. Jag landade i att om du handlar för 500 kronor hos oss så får du hela Advanced Skin Care (!). Det gäller bara fram till 23.59 ikväll så man får skynda sig. Egentligen är erbjudandet för generöst enligt mitt team men jag vill verkligen ge er möjlighet att testa våra produkter.

De gör skillnad.

Skärmavbild 2019-12-02 kl. 11.23.59
Skärmavbild 2019-12-02 kl. 11.23.50

Advanced Skincare innehåller BHA/AHA och Retinol. Det är vår superserie och ganska kraftig. Den är perfekt om man har acneärr, ojämn hudstruktur eller rynkor. Den passar både en problematisk tonårshy men också en mogen hy med fina linjer. Retinol är en A-vitamin som passar båda hudtyperna. Och ni får hela serien (värde 1430 kr) om ni handlar för 500 kronor.

Ni hittar erbjudandet här. För att handla så lägg i de tre produkterna från serien i varukorgen, de dras bort automatiskt.

Och yes, serien är vegansk.

I samarbete med Löwengrip 

53
216

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00