Bara att jobba på och lära mig allt under tiden

Om det är något som jag har lärt mig när livet skakar; så är det att kavla upp ärmarna och jobba sig ur krisen. Det har varit tungt att kliva upp med barnen, få iväg dom och komma in på kontoret och vara en chef samtidigt som man har varit i varenda tidning i Sverige som skriver om hur dåligt allt går samtidigt som jag har fått säga upp halva min personal och sålt mitt hem. Jag har stundtals tappat magkänslan, känt mig rotlös, osäker på min egna förmåga, osäker på hur framtiden ska se ut och gått runt med en stor känsla av att jag svikit mitt team. Det har varit tunga känslor att bära på.

659ce8a5 0b1e 481a 97eb 0053c9cc15b2.jpg

Men någonstans här har jag ett val. Ge upp och strunta i precis allt. Eller så väljer jag att kliva upp på morgonen, värma havregrynsgröten och komma till kontoret och se över min lista på vad som behövas ta tag i; och så gör jag det bara. Oavsett att ångesten bultar upp i halsen eller man är på första sidan av en tidning. Det är bara att titta på listan och fortsätta att bocka av. Skygglapparna på och jobba. Ringa kunder, träffa kunder, prata med banken , ta medarbetarsamtal varje dag, långdragna förhandlingar kring bolagens framtid, krishantera media, visningar på huset, facket, varsel, listan kan göras lång. Jag har under den här perioden valt att sätta mig in i varenda procent av Löwengrip Beauty. Lyfta på alla stenar och försökt att lära mig allt. När det här vänder så kommer det att vara viktigt för framtiden.

Det jag har haft svårt för under hösten är att tänka positivt. Inga affirmationer, målbilder eller pepp har fungerat på mig. Jag som vanligtvis är ganska duktig på att meditera eller visualisera – Har verkligen inte haft ro till det. Det har istället varit en dag i taget och bara jobba på. Men denna vecka har jag som mål att hitta andningen igen, jag har också tänkt att öppna upp en av alla peppiga böcker jag har hemma, det har inte gått innan men nu ska jag tvinga mig själv till att läsa om inställning. Nu efter 2,5 månad är det tyngsta hanterat inom bolagen så då får jag faktiskt börja hantera mig själv och hitta positiva rutiner.

Det får bli nästa steg framåt.

 1. Ina skriver:

  Önskar det vore så lätt att ”bara kavla upp ärmarna” och jobba sig ur det. Själv krascahde jag för 3 månader sedan och får vara glad om jag ens kan gå upp från sängen vissa dagar. Det jag trodde skulle gå över på ett par veckor kommer stanna ett bra tag till. Man får ta en dag i taget, hitta tid till sig själv (även om det innebär att ligga i soffan och äta choklad) och verkligen ge sig själv tid att läka ihop. 🙂
  Tack för en inspirerande blogg och lycka till med allt!

 2. Ida skriver:

  Varför behöver Isabella sälja huset? Någon som vet. Flyttade ju precis in 🙁

  1. Jag jag följt din vision sedan start och mycket av det du gör har jag försökt adoptera till mina egna små verksamheter etc. men det här raset som kommit när du har haft stöd i matlagning och hår och allt och set tar väldigt mycket på ekonomin & på att man bli nästan lite beroende. Jag tror som alltid Bella att du tar dig ut, du omformar livet med bolag & tjänstefolk, jag hade helt klart sett denna tiden som en oinbjuden hemlighet, man vill ju ha det bästa av allt men jag tror att du är en kvinna som jobbar med mycket passion, testa gör en bok om ditt kommande år ❤️ Tror allt är en välsignelse som kommer tillbaka 🎄

 3. Att du ändå klarar allt det här samtidigt som du är mamma visar på vilken superwomen du är!

 4. Linda skriver:

  Ett litet tips om du vill att din text ska ge ett mer seriöst intryck: Ordet ”egen” är singular och ”egna” är plural. Det heter därför ”osäker på min egen förmåga”. Du lyckas göra fel på det ganska ofta, annars bra skrivet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..