ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ja, snö!

/

Lördag. Barnen gick upp tidigare än jag, de gick ner till köket och pysslade. Julia hade tagit fram en massa julpyssel kvällen innan så det stod kvar framme. Det är verkligen en fördel att ha 17 månader mellan Gillis och Sally, de leker med varandra all vaken tid. Det är rätt skönt att ha kommit till den åldern då de faktiskt går upp själva en stund. Antingen sätter de på en film eller leker i lekrummet. När de blir hungriga kommer de och väcker mig och så gör jag frukost. I början av fasen ”gå upp själva” så var jag nervös över att de skulle hitta på något bus eller göra något man inte får men jag har två lugna filbunkar till barn. Vi får se om det håller i sig eller om personligheterna ändras framöver. Sally är lite mer energisk men eftersom Gillis är storebror är det ändå han som styr och hon har en enorm respekt för honom. Gillis är stora idolen i livet. Utseendemässigt har Gillis alltid varit lik Odd men nu börjar han se mer ut som jag tycker jag. Samma kinder. Sally har mer sitt egna utseende och det har hon alltid haft.

Copyright 2019. All rights reserved.

Såhär såg det ut när jag vaknade. Väldigt vackert med snön utanför. Jag har några månader kvar i huset och det känns faktiskt alldeles lagom.

Copyright 2019. All rights reserved.

Pyssel

Copyright 2019. All rights reserved.

Det har kommit snö!

Copyright 2019. All rights reserved.

Direkt ut till solen efter frukost. Jag tog på mig ett par andra bruna vantar först men sedan tog Sally fram dessa vita och sa att dom ”ser mer ut som mamma-vantar”. Jahapp.

Copyright 2019. All rights reserved.

Det har klättrats i träd och så har vi hittat en koja. Under eftermiddagen åkte vi hem till min mamma. Det har blivit lite utav en rutin under mina barn-lördagar. Barnen älskar sin mormor väldigt mycket. Kanske lite extra sedan mamma köpte en mops-valp som heter Charlie. På vägen hem så sjöng vi igenom Lejonkungens film-soundtrack. Det är kul att barnen uppskattar Lejonkungen lika mycket som jag gjorde som barn. Kanske bästa barnfilmen genom tiderna.

Eller vilken röstar ni på?

26

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00