Middag med nya ambassadören

Igår kväll väntade en trevlig middag hos en ny bekantskap, nämligen Ken Howery. Han är utsedd av President Trump som sin nya ambassadör här i Sverige. Jag har besökt de tidigare ambassadörerna under åren men igår var alltså första mötet med Ambassadör Howery. Han bjöd in till en Thanksgiving middag i det amerikanska residenset. Hans bakgrund är verkligen imponerade, han är medgrundare till PayPal som sedan några år sedan såldes vidare till EBay. Efter PayPal grundade han VC-bolaget Founders Fund som investerat i nätjättar som Facebook, Spotify och Airbnb och många fler. Ken Howery är också medgrundare och rådgivare till Kiva, en organisation som hjälper entreprenörer i utvecklingsländer med mikrolån. Det fanns alltså väldigt mycket att fråga om.

Ändrade klänning i sista stund till en lite mer 80-talslook som jag hade gått och tänkt på ett tag. En längre klänning med axelvaddar från Nathalie Schuterman, stora clips och håret fönat så att jag kunde slänga med luggen till en sidbena.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev såklart en klassisk thanksgiving-middag med ett fantastiskt bord uppdukat. Allt var väldigt gott, framför allt stuffingen. Vi gick vid midnatt eftersom vi skulle upp tidigt idag. Strax väntar Nasdaq och Erik och Jacobs IPO!

 1. Hade du vågat bli coachad av mig, hade du fått lära dig knepet med att föra tacksamhetsdagbok, förutom att skapa ditt eget självförtroende som inte bygger på ytlighet och andra människors stylande, för många år sedan. Min första Thanksgiving firade jag 1988 när jag var utbytesstudent i upstate NY, och tacksamhetsdagbok har jag fört sen år 2000.

 2. Eva skriver:

  Ditt hår är så mycket bättre numera än när du blev stylad…

  1. Men eller hur! Superfin på andra bilden.

 3. Anneli skriver:

  Underbart, underbart! God Bless America and American Thanksgiving:-)

  Kramen,

  Anneli

 4. Vad grymt vacker du ser ut.
  Hoppas det gått bra!

  Trevlig helg och ha en fin 1a advent!! 🙂

 5. Malin skriver:

  Barnvecka?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..