ANNONS
Integritet på Tailsweep

Middag med nya ambassadören

/

Igår kväll väntade en trevlig middag hos en ny bekantskap, nämligen Ken Howery. Han är utsedd av President Trump som sin nya ambassadör här i Sverige. Jag har besökt de tidigare ambassadörerna under åren men igår var alltså första mötet med Ambassadör Howery. Han bjöd in till en Thanksgiving middag i det amerikanska residenset. Hans bakgrund är verkligen imponerade, han är medgrundare till PayPal som sedan några år sedan såldes vidare till EBay. Efter PayPal grundade han VC-bolaget Founders Fund som investerat i nätjättar som Facebook, Spotify och Airbnb och många fler. Ken Howery är också medgrundare och rådgivare till Kiva, en organisation som hjälper entreprenörer i utvecklingsländer med mikrolån. Det fanns alltså väldigt mycket att fråga om.

Ändrade klänning i sista stund till en lite mer 80-talslook som jag hade gått och tänkt på ett tag. En längre klänning med axelvaddar från Nathalie Schuterman, stora clips och håret fönat så att jag kunde slänga med luggen till en sidbena.

Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev såklart en klassisk thanksgiving-middag med ett fantastiskt bord uppdukat. Allt var väldigt gott, framför allt stuffingen. Vi gick vid midnatt eftersom vi skulle upp tidigt idag. Strax väntar Nasdaq och Erik och Jacobs IPO!

15

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00