ANNONS
Integritet på Tailsweep

IPO av K-fastigheter

/

Ingen dag är lik en annan. Morgonen startade hos Nasdaq där K-fastigheter noterades (jag var i Eriks sällskap). Det var min första gång som jag var med på en notering och det var en häftig känsla. Prick nio ringde Jacob och Erik i den klassiska klockan och då kom det konfetti från taket, en massa applåder och sedan bjöds det på champagne. Aktien gick direkt upp 40 %, noteringen blev minst sagt väldigt lyckad. Efter morgonen så samlades vi och K-fast och åt lunch och firade på TAK, VD:n Jacob Karlsson är verkligen en inspirerande person och det ska bli väldigt roligt att få följa deras resa framöver. Vissa människor gör direkt ett stort intryck och precis så är Jacob.

K-Fastigheter samlade innan börsens öppning

Min klippa i livet

Copyright 2019. All rights reserved.

Festligheterna fortsatte även senare fast champagnen byttes ut mot glass i stora lass. Jag hade nämligen hämtat två barn som önskade pizza och glass till middag på en restaurang.

En festlig fredag!

41
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00