ANNONS
Integritet på Tailsweep

En färgglad Black Friday

/

I samarbete med NA-KD

Idag är det som alla vet Black Friday och det firar jag tillsammans med NA-KD! NA-KD är ett sånt häftigt varumärke som alltid legat ett steg före i sin marknadsföring, ett väldigt inspirerande företag. De har verkligen något för alla stilar och dessutom till väldigt bra priser. Jag har fått välja ut några favoriter som jag tänkte visa er!


Detta är en av mina favorit looks just nu. Ett par sköna jeans stylat med en polotröja, funkar till lediga helger hemma men även till kontoret med ett par snyggare skor till. Polotröjan från NA-KD har en underbar blå färg och ni hittar den här. Jag har som ni sett förälskat mig på nytt i jeans. Dessa jeans satt verkligen som en smäck! Otroligt bra passform, mjuka men ändå i riktigt jeansmaterial. Jag gillar att de är rakare nertill men sitter tight kring rumpa och lår, kvinnligt och fint. Fint med blått på blått!

Ytterligare en look med jeansen är tillsammans med silkesblusen från NA-KD. Blusen är något längre men fin att stoppa in i antingen jeans som jag har gjort eller exempelvis i en kjol. Jag älskar att färgen är lite gråblå, känns väldigt lyxigt. Materialet känns också väldigt lyxigt även fast det inte är äkta silke, jag tycker att blusen ser väldigt dyr ut trots att den faktiskt har ett superbra pris.


Sista favoritplagget från NA-KD är denna vackra silkeskjol (ej äkta silke). Den finns i massvis med färger men jag föll för den beiga, en neutral färg som passar till det mesta. Jag och Sascha kunde dock inte bestämma exakt hur vi skulle styla den när vi tog dessa bilder, därav de halvnakna bilderna.. 🙂 Tror vi tillslut föll för en vit halvpolo! Superfint. Förutom ovannämnde plagg så är dessa också några favoriter från NA-KD – svart silkeskjol, ljusblå överskjorta, svart halvpolo, grå kappa. Klassiska, kvinnliga plagg som går att matcha med det mesta.

Just nu kan ni använda min kod Isabella30 och få 30% på hela sortimentet (exkl. rea) och detta gäller t.om. Cyber Monday 2/12.
NA-KD erbjuder dessutom gratis klimatkompenserad frakt och retur, så bra! Ni hittar till NA-KD här, happy shopping!

I samarbete med NA-KD

28
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00