ANNONS

Thanksgiving

/

Jag tänkte skriva att livet verkligen är mellan damm och glam just nu men dammigt hinner det faktiskt aldrig bli hemma. Hur som helst så är det mycket stillasittande på möte (träffat våra återförsäljare idag) och då är det faktiskt roligt att få komma iväg lite. Jag ska hämta barnen om en stund men senare ikväll väntar en Thanksgiving middag. Jag är inte så van att fira Thanksgiving eftersom det är en klassisk amerikansk tradition men jag gillar tanken bakom väldigt mycket. Att uppskatta och lyfta de delar i livet som är bra är det bästa botemedlet när saker och ting inte går som man vill. Det finns alltid mycket att vara tacksam över.

För min del så är det mycket som är kämpigt i min karriär men egentligen så är mitt privata liv väldigt stabilt. Barnen och jag har kommit ännu närmare sedan vi blev ensamma hemma, min relation till min familj har blivit bättre. Men sedan har jag en relation som jag är väldigt lycklig i. Det är jag tacksam över. Jag har nog aldrig någonsin känt mig så trygg i en relation tidigare, det spelar ingen roll om det blåser runt. Vi har vårt egna liv. Jag vet att många av er är nyfikna på min relation men det finns så många fler att ta hänsyn till så därför väljer jag att inte skriva om honom. Men däremot så ska vi imorgonbitti väg till Nasdaq då Erik noterar ett nytt bolag.

Det ska bli väldigt spännande.

Min bordsherre Bruce Grant, ordförande för Hand in Hand International

Img 3515.jpg

Här är två bilder från Hand in Hands gala Let’s give Back som vi var på för några veckor sedan på Grand Hotell. Det är inte ofta som jag har håret uppsatt men det var fint eftersom klänningen knöts i nacken. Ikväll blir det en annan klänning från Lili Jahilo, hennes klänningar kan man alltid plocka fram inför en middag.

Ska någon av er fira Thanksgiving?

68

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00