ANNONS

Plåtning med Löwengrip

/

Ibland märks det att jag är en hyfsat ung mamma (var 23 år när jag fick Gillis), Gillis berättade i bilen påväg till skolan att han önskade tv-spelet Sonic, ni vet den blå igelkotten? Då berättade jag för Gillis att jag var Såå förälskad i Sonic när jag var liten, jag tyckte att han var söt och cool. Gillis skrattade så att han grät i bilen ”Min mamma har varit kär i en igelkott i ett tv-spel”…”

Ja ja.

Efter lämning (glömde Gillis skridskor men det löste sig tack och lov) så åkte jag ut till Nacka för att ha en plåtning med Löwengrip. Vi befann oss i en superfin studio som heter Franklyn och Pekka Ståhlnacke tog våra fina produktbilder.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev en enklare ”skandinavisk” look med en hästsvans. Jag var lite rädd för att håret skulle se supertunt ut eftersom jag inte har något löshår i längre men jag kände mig fin ändå.  Jag har haft röda naglar i evigheter men bytte till färgen ”bubblebath” med OPI innan. Det är den finaste ljusrosa nyansen tycker jag. Bästa skjortan som varit en favorit i år är ifrån Gant.

242bd69b a053 4750 b45b 784a7b775fe6.jpg

Det är supersvårt att fota i en studio. Betydligt svårare än vad man kan tro. Hade jag kunnat något om mat hade jag kanske kunnat relatera till att vispa en bea utan att den skär sig eller göra perfekta macarons – Vad vet jag. Men det är så så så mycket som måste vara samspelt och stämma. Den vanligaste känslan när man lämnar en studio är att man är helt slut. Det gäller att ha ett teamwork och att man hjälper varandra orka.

Copyright 2019. All rights reserved.

60071d5a adb1 4ef5 976c 032baf222d44.jpg
D551f284 7bab 4db2 b2ab e5e503e773eb.jpg

Social media Ellen, AD Rebecka, vår fantastiska intern och Jaclyn som är vår marknadschef. Make och hår gjorde Mikaela och Sascha fotade mig och Pekka fotade produkterna.

70159a15 b003 403c 9d86 8094727e2a45.jpg

Jeans från By Malina

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Plåtningen gick bra men jag kände knivarna i magen igen under eftermiddagen. Var likblek i ansiktet på grund av smärtan när jag hämtade barnen men när jag kom hem och la mig en stund så gick de över.

Vi gjorde pizza till middag, alla har olika smaker. Imorgon väntar en lång dag så jag ska försöka lägga mig med barnen strax.

Tack för ert stöd. Kram.

52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00