ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sally på besök

/

Lång dag idag. Halv åtta imorse kilade jag förbi denna fina hylla på Landvetters flygplats:

Copyright 2019. All rights reserved.

Det är alltid lite overkligt att se sina produkter i hyllan – Trots att det gått sex år. När jag landade i Stockholm åkte jag direkt till kontoret men jag hann bara vara där i två timmar innan jag hämtade upp Sally på Odds kontor.

Alltid lika glad tjej

Copyright 2019. All rights reserved.

Sitta-still-på-möte-muta

Hon var på kontoret mellan 13-15.30 och det gick toppen. Ett av bolagen jag träffade hade en tjänst för barn i hennes ålder så det var faktiskt rätt passande att hon kunde testa. Bra att få ett ärligt betyg direkt. Hon ritade, åt godis, tittade på Swedish Family och ville vara en stund med Marisol – hennes favorit på jobbet.

Sedan åkte vi och hämtade upp Gillis. Efter det väntade handling. Egentligen borde jag beställa hem mat så att allt kommer på måndagskvällen men jag har inte hunnit komma in i rutinerna.

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter maten fick Gillis öppna resten av hans paket. Först firade vi hans födelsedag hos mormor på lördagen innan hans födelsedag, i tisdag (på hans födelsedag) sågs vi alla hos Odd men jag tog inte med alla paket då så han fick resten nu. Gillis var superglad, tre omgångar med presenter. Eftersom han hade fått så mycket Lego så blev det lite annat och mer klassiska spel. Barn-Alfapet och nya Guiness Rekordbord var favoriterna. Vi har väntat på den nya rekordboken i ett halvår.

Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid jobbigt att vara den som inte får paket

Copyright 2019. All rights reserved.

Min lillasyster hade slagit in dom <3

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag hade också fått paket! Mina nya Flattered. Väldigt fina. Alexandra (de svarta) är en modell vi har haft länge i sortimentet men jag behövde ett par nya (så utslitna). Jag är verkligen så stolt över Flattered resa, nu är 80% av vår försäljning internationellt. Stort.

Copyright 2019. All rights reserved.

När barnen såg på film skruvades denna upp (fick lite hjälp av Julias pojkvän, svårt att hålla i den själv). Behöver lite mer plats efter att kontorsgarderoben togs hem. Den kanske blir snyggare i kontoret på nedervåningen. Får testa. Nu sover barnen och jag har ett telefon-mötesmarathon som väntar. Kram på er.

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00