Sally på besök

Lång dag idag. Halv åtta imorse kilade jag förbi denna fina hylla på Landvetters flygplats:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är alltid lite overkligt att se sina produkter i hyllan – Trots att det gått sex år. När jag landade i Stockholm åkte jag direkt till kontoret men jag hann bara vara där i två timmar innan jag hämtade upp Sally på Odds kontor.

Alltid lika glad tjej

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sitta-still-på-möte-muta

Hon var på kontoret mellan 13-15.30 och det gick toppen. Ett av bolagen jag träffade hade en tjänst för barn i hennes ålder så det var faktiskt rätt passande att hon kunde testa. Bra att få ett ärligt betyg direkt. Hon ritade, åt godis, tittade på Swedish Family och ville vara en stund med Marisol – hennes favorit på jobbet. Sedan åkte vi och hämtade upp Gillis. Efter det väntade handling. Egentligen borde jag beställa hem mat så att allt kommer på måndagskvällen men jag har inte hunnit komma in i rutinerna.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter maten fick Gillis öppna resten av hans paket. Först firade vi hans födelsedag hos mormor på lördagen innan hans födelsedag, i tisdag (på hans födelsedag) sågs vi alla hos Odd men jag tog inte med alla paket då så han fick resten nu. Gillis var superglad, tre omgångar med presenter. Eftersom han hade fått så mycket Lego så blev det lite annat och mer klassiska spel. Barn-Alfapet och nya Guiness Rekordbord var favoriterna. Vi har väntat på den nya rekordboken i ett halvår.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid jobbigt att vara den som inte får paket

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min lillasyster hade slagit in dom <3

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag hade också fått paket! Mina nya Flattered. Väldigt fina. Alexandra (de svarta) är en modell vi har haft länge i sortimentet men jag behövde ett par nya (så utslitna). Jag är verkligen så stolt över Flattered resa, nu är 80% av vår försäljning internationellt. Stort.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När barnen såg på film skruvades denna upp (fick lite hjälp av Julias pojkvän, svårt att hålla i den själv). Behöver lite mer plats efter att kontorsgarderoben togs hem. Den kanske blir snyggare i kontoret på nedervåningen. Får testa. Nu sover barnen och jag har ett telefon-mötesmarathon som väntar. Kram på er.

 1. O.D. skriver:

  Hyllan och färg på produkter påminner mycket om Chanel. Alldeles för mycket.

 2. Odette skriver:

  Hej Isabella, aldrig kommenterat innan men vill säga något nu. De flesta av oss människor… genomför hela livet med devisen …” sen” … sen ska jag bli framgångsrik, sen ska jag träna, sen ska jag få det livet jag verkligen vill ha… oturligt nog.. hamnar de flesta av oss i limbo och gör absolut inget av sina liv… oavsett dina nedgångar, fall och framgångar… så gör du i alla fall en sak väldigt rätt… du LEVER… du genomför… du vågar, du kämpar, du har visioner, du är inte rädd att utföra förändring.. men framförallt… du vågar ta risker för att uppnå det du vill. Det beundrar jag väldigt mycket. Du har dina fel och brister som alla andra… men jag skulle gärna se att alla som spyr galla här inne… vågade se sig själva i spegeln.. och ställa sig frågan.. har JAG gjort allt jag kunde för att följa MINA drömmar? Livet är så långt ifrån svart-vitt… och jag kommer säkert få en massa elaka kommentarer nu för mitt inlägg.. men oavsett det så har du inspirerat MIG till att våga ” hoppa” …. oavsett utgång. Du verkar vara på rätt spår nu.. keep it up! Jag tycker du är fantastisk på många sätt även om även du lär dig av dina misstag… ingen människa har konsekvent enbart framgångar… utan gnissel i maskineriet… de flesta i din situation hade antagligen ramlat ihop i en hög.. men du försöker stå stadigt. Det tycker jag är beundransvärt. / Odette

  1. Dunderkommentar verkligen👍🏻👊🏻❤

  1. J skriver:

   Vilken fin och så sann kommentar ❤️

 3. Annica skriver:

  Men vafan, kan man inte få bestämma själv hur många presenter man vill ge sitt barn? En gång om året fyller man år, kan man inte få bli bortskämd då utan att det ska gnällas om miljön o fan o hans moster?

  1. Ch skriver:

   Gnällas om miljön? Herregud vad sjuk du är. Dessutom får ungen lika mycket på jul med.

 4. Vad skönt att det gick bra på jobbet med dottern och att hon fick en tjänst också.
  Härligt med tre kalas kan man säga, och jobbigt för den som inte får något alls. Trodde du brukade ge någon liten grej till den andra ändå, men det kanske inte är så du gör?

  ha en fin dag denna tisdag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..