Tillbaka till yogan

Eftersom jag har lyxen över att bestämma över mina egna tider så valde jag att åka ner till Göteborg redan i torsdags. Igår fredag så jobbade jag hemifrån här innan jag åkte till Skönhetsfabriken och tränade med Karin. Hon och jag tränar yoga när jag är här. Jag tänker att det är ett bra komplement till min styrketräning. Jag är rätt stark men min rörlighet är katastrof. Yoga i grupp tycker jag inte om (avskyr gruppträning överlag) men att få en egen yoga-timma med Karin älskar jag.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hej hej!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter träningen så väntade ett lunchmöte med Ellos och sedan svängde jag förbi affärerna och fredagshandlade. Äntligen tar jag mig runt i Göteborg utan GPS, det har inte varit lätt att röra mig i en ny stad och hitta. Visst har jag varit i Göteborg mycket i mitt liv men alltid snabba besök och oftast till en adress och sen flyga hemåt igen.  Sedan har det tyvärr varit en fas i livet då jag inte orkat vara i city här på grund av media så jag har mest hållit mig i huset här också men nu äntligen kom styrkan tillbaka sakta sakta. Folk i Göteborg är väldigt väldigt gulliga, det är faktiskt skillnad mot Stockholm. Här småpratar många med mig på gatan och jag får peppande ord. Tack, det betyder mycket.

 

 1. Johanna skriver:

  Det finns en hjärtlighet i Göteborg som är väldigt härlig. Jag tycker inte man hittar den i någon annan stad.

  1. Ninna skriver:

   Hisingen är ju som ett enda slagfält, de norra stadsdelarna likaså. Ja hela stan är rå och våldsam. Skjutningar, knivöverfall, biljakter, våkdtäkter. Har bott här i många år, min man har alltid bott här, och vi vill härifrån så fort vi kan. Var finns den hjärtlighet som många pratar om? Vill uppriktigt veta, så kanske vi slipper flytta?

 2. Camilla skriver:

  Hei Bella <3 Håper du har hatt en fin helg og at du har fått hvile deg litt i mellom slagene. Har fått med meg at 17 år gamle Wilma er savnet i Sverige – dere bloggere som når ut til så mange – kan dere ikke bruke bloggen deres til å hjelpe?

 3. Carina skriver:

  Kanske dags att flytta till Göteborg istället för New York…

 4. Lotta skriver:

  Låter som du är i ett uppsving igen, härligt.
  Behåll din ömma sida vid dina kommande framgångar så ska du se att allt kommer gå jätte bra för dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..