ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tillbaka till yogan

/

Eftersom jag har lyxen över att bestämma över mina egna tider så valde jag att åka ner till Göteborg redan i torsdags. Igår fredag så jobbade jag hemifrån här innan jag åkte till Skönhetsfabriken och tränade med Karin. Hon och jag tränar yoga när jag är här. Jag tänker att det är ett bra komplement till min styrketräning. Jag är rätt stark men min rörlighet är katastrof. Yoga i grupp tycker jag inte om (avskyr gruppträning överlag) men att få en egen yoga-timma med Karin älskar jag.

Copyright 2019. All rights reserved.

Hej hej!

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter träningen så väntade ett lunchmöte med Ellos och sedan svängde jag förbi affärerna och fredagshandlade. Äntligen tar jag mig runt i Göteborg utan GPS, det har inte varit lätt att röra mig i en ny stad och hitta. Visst har jag varit i Göteborg mycket i mitt liv men alltid snabba besök och oftast till en adress och sen flyga hemåt igen.  Sedan har det tyvärr varit en fas i livet då jag inte orkat vara i city här på grund av media så jag har mest hållit mig i huset här också men nu äntligen kom styrkan tillbaka sakta sakta. Folk i Göteborg är väldigt väldigt gulliga, det är faktiskt skillnad mot Stockholm. Här småpratar många med mig på gatan och jag får peppande ord. Tack, det betyder mycket.

41

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00