ANNONS
Integritet på Tailsweep

Plagg att investera i och påfyllda storlekar

/

I samarbete med Ellos

Veckorna går fort och det känns som att tiden går ännu snabbare när det är shoppinghelger och högtider som betar av varandra. Nästa vecka är det Black Friday, sen adventsfirande och tillslut jul och nyår. Det gäller att tänka smart kring dessa högtider så att man inte bara köper för att köpa, när det gäller kläder skulle jag säga att hellre investera i hållbara och säsongslösa plagg – även om man kan bli lockad till annat.

Isabella x Stylein är verkligen en kollektion som andas hållbart mode. Dessa plagg funkar till vinter, vår, sommar och höst. Här bär jag en av mina favoriter ni har sett förr, tröjan Moscow. Den är ribbad, går högt upp i halsen och är otroligt mjuk och skön. Jag bär den i vitt men den finns även i ljusblått och svart. Den tröjan matchas perfekt till en fin kjol, så är outfiten till julfirandet klart! Varför inte matcha den med kjolen Saint Tropez i vinrött?

Ingen vinter är komplett utan en fin kappa. En kappa i en bra kvalitet kan du oftast använda år efter år, verkligen ett plagg värt att investera i. Till Isabella x Stylein kollektionen tog vi fram två olika kappor, kappan London och ullkappan New York. London är en modernare variant med ett coolt skärp och spänne fram, och lite vaddering i axlarna. Ullkappan New York är verkligen en favorit hos mig. Den är varm och väldigt skön. Ullkappan har en rak, klassisk modell med knytskärp i midjan. Här bär jag den i svart men som ni har sett tidigare finns den även i en superfin brun “teddy”-färg och en beige färg.

Ni var så många som köpte från kollektionen när den släpptes vilket ledde till att mycket tog slut. Nu har vi äntligen fyllt på ytterligare, i flera storlekar!Ellos har just nu ett superbra erbjudande inför Black Week, nämligen 25% på hela hemsidan, med undantag för vissa varumärken och produkter. Under Black Week kommer ni kunna köpa Isabella x Stylein med 20% rabatt hos Ellos.

Passa på att hitta din outfit inför julens festligheter från Isabella x Stylein – som du dessutom kommer att kunna bära i kommande säsonger. Ni hittar till Ellos här.

I samarbete med Ellos

48
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00