Plagg att investera i och påfyllda storlekar

I samarbete med Ellos

Veckorna går fort och det känns som att tiden går ännu snabbare när det är shoppinghelger och högtider som betar av varandra. Nästa vecka är det Black Friday, sen adventsfirande och tillslut jul och nyår. Det gäller att tänka smart kring dessa högtider så att man inte bara köper för att köpa, när det gäller kläder skulle jag säga att hellre investera i hållbara och säsongslösa plagg – även om man kan bli lockad till annat.

Stylein nov blogg 1

Isabella x Stylein är verkligen en kollektion som andas hållbart mode. Dessa plagg funkar till vinter, vår, sommar och höst. Här bär jag en av mina favoriter ni har sett förr, tröjan Moscow. Den är ribbad, går högt upp i halsen och är otroligt mjuk och skön. Jag bär den i vitt men den finns även i ljusblått och svart. Den tröjan matchas perfekt till en fin kjol, så är outfiten till julfirandet klart! Varför inte matcha den med kjolen Saint Tropez i vinrött?

Stylein nov blogg 2

Ingen vinter är komplett utan en fin kappa. En kappa i en bra kvalitet kan du oftast använda år efter år, verkligen ett plagg värt att investera i. Till Isabella x Stylein kollektionen tog vi fram två olika kappor, kappan London och ullkappan New York. London är en modernare variant med ett coolt skärp och spänne fram, och lite vaddering i axlarna. Ullkappan New York är verkligen en favorit hos mig. Den är varm och väldigt skön. Ullkappan har en rak, klassisk modell med knytskärp i midjan. Här bär jag den i svart men som ni har sett tidigare finns den även i en superfin brun “teddy”-färg och en beige färg.

Stylein nov blogg 3

Ni var så många som köpte från kollektionen när den släpptes vilket ledde till att mycket tog slut. Nu har vi äntligen fyllt på ytterligare, i flera storlekar!

Ellos har just nu ett superbra erbjudande inför Black Week, nämligen 25% på hela hemsidan, med undantag för vissa varumärken och produkter. Under Black Week kommer ni kunna köpa Isabella x Stylein med 20% rabatt hos Ellos. Passa på att hitta din outfit inför julens festligheter från Isabella x Stylein – som du dessutom kommer att kunna bära i kommande säsonger. Ni hittar till Ellos här.

I samarbete med Ellos

 1. Sandra skriver:

  Aj för magen du borde använda dig av doterras Zengest, hjälper mot ALL magbesvär. Clarycalm stödjer vid hormonerna veckan. 100% naturligt.

  Ta hand om dig.

 2. Ebba skriver:

  Sjukt höga priser och inte mycket fakta om produkterna som stämmer.
  Jag skulle nästan vilja kalla det snudd på imponerande att misslyckas så totalt med ett och samma inlägg som hon dessutom får betalt av Ellos för att skriva.

 3. Miah skriver:

  Men på riktigt! Va är det för bittra jävlar som har tagit sig hit! Schas iväg med er! Ni förpestar tillvaron för alla andra!

  1. Anna skriver:

   Det är kritik som är viktig att lyssna in, hennes reklamen.
   Jag har alltid stöttat Isabella men man blir besviken när det är vilseledande reklam.
   Tänker att hon kanske är sliten och har missat men man ska inte göra så.
   Jag älskar marino ull och Kashmir. Det stämmer inte det hon skriver och det blir jag sur på som konsument. Detta har Isabella fått kritik för många gånger och framstår mer som en oseriös entreprenör.
   Jag vill känna tillit om det skall vara något mer ”exklusivt” var är servicen?
   Just i hennes sits så fortsätter hon att göra såhär :((
   Man vill stötta men blir så opålitligt 🙁

   Har ni lagt märke till att nästan all reklam för ellos med svarta plagg har mörk/ svart bakgrund och att plagget syns dåligt? Kanske för att man ska gå in på hemsidan för att bli mer nyfiken på plagget 😉

  1. I skriver:

   Sluta svär på medvetna konsumenter som påpekar brister i reklamföring!

 4. Sofia skriver:

  Nä, detta är ju inte bra! Det är INTE 25% på hela hemsidan. Isabella x stylein är INTE hållbart mode och det är sannerligen INTE Kashmir och ull utan det är till 85% syntet, billigt och dålig kvalite. Fy vad dåligt. Du skrev tidigare att du är en pionjär, och ja, det är du sannerligen men inom ett negativt perspektiv. Pionjär med hur många lögner man kan klämma in i ett inlägg, hur många man kan lura, hur mycket som man kan komma undan med. Vilka oerhörda bedrifter Isabella, det borde du vara stolt över 😂

 5. Jenny skriver:

  Men hallå alla som kommenterar? Är ni blinda och inte läser de som redan kommenterat? Ni upprepar ju samma som andra redan skrivit😂

  Sjukt fina kläder Isabella❤️ Bra priser och fina kläder med toppenmaterial i.
  Ha en fin lördag💕

  1. Ebba skriver:

   Ta och läs varudeklarationerna på resp klädesplagg! De där 25% gäller bland annat inte för Stylein!

   1. Jenny skriver:

    Men Ebba lägg av🙈 Så jäkla töntigt, handla om du vill ha saken, 25%? Vad för det i skillnad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..