ANNONS
Integritet på Tailsweep

Egen underwear….?

/

Ett tecken på att allt går åt rätt håll är att jag börjar få min kreativitet tillbaka. Jag är kreativ chef i Löwengrip vilket är ett väldigt roligt jobb men det är ännu roligare när idéerna kommer igen. Jag sitter just nu med vår AD för att ta fram ett nytt bildspråk till Löwengrip. Vi är ett skandinaviskt skönhetsmärke och det syns tydligt i vår produktdesign men alla bilder runt omkring är desto svårare. En nöt som har varit svårt att knäcka är hur mycket jag själv ska vara med på våra bilder och om jag är med, hur ska det då se ut? I min egna kanal har det varit mer varma filter och mer ”filmiskt” men på Löwengrips kanal behöver det vara mer skandinaviskt. Just nu letar jag efter en mix av minimalism mixat med godbitar från 80-talets skönhetsideal. Jag vill ha en gammal katalogkänsla på bilderna. Rebecka (vår AD) samt Ellen (vår Sociala medier-ansvarig) har suttit med mig i veckan och försökt att tolka mina idéer. Nästa vecka har vi nämligen en plåtning för Löwengrip och då ska jag själv medverka på bilderna. Väldigt kul process.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Något annat som jag också har börjat skissa på utanför Löwengrip Beauty är en egen underklädes och shape wear-kollektion. Antingen i eget märke nästa år eller i samarbete med någon annan. Jag har inte bestämt mig än. Det kan vara så att det förblir idéer men vill jag så kör jag. Jag vill ta fram mer rejäla underkläder men som inte är tantiga. Jag har ofta trosor med högre midja som håller in en under en klänning eller en kjol men det är väldigt få märken som gör de i string. Det får inte bli ett troskant.

Även bh:ar går att göra bättre för oss med större byst. Idéerna är många och skisserna är påbörjade. Jag har alltid älskat att ta fram kvinnliga produkter, oavsett om det är krämer, parfym, skor, hårband, magazine, vackra plagg, smycken eller i det här fallet underkläder. Jag har varit och nosat på många typer av produkter under åren och det här blir nog nästa, mest för att det är väldigt roligt. Det spelar inte så stor roll om det säljs i en liten skara. Det här för jag för passionens skull och få utlopp för kreativitet.

142

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00