100 är fortfarande målet

Onsdag och jag har tränat med Pontus. Jag har kvar mitt mål om 100 kilo i marklyft men livet kommer liksom i mellan hela tiden och målet skjuts upp. Men det är okej. Jag lyfter min egna vikt i alla fall och det är alltid en bra känsla. Bänk tycker jag också är roligt och nu är det busenkelt att träna på 30 kilo – Också härligt. Där har jag dock inget mål kom jag på. Efter träningen så har jag tillbringat resten av dagen vid mitt skrivbord på kontoret och jobbat på samt haft möten med kollegorna. I slutändan är det de enda sättet att komma ur något tufft – Att jobba sig ur det.

Img 2905.jpg
Img 3006.jpg

Några timmar kvar och sedan väntar ett glas rött (eller två) med en kollega och middag på ett nyöppnat ställe. Åh vad jag längtar.

 1. Lisa skriver:

  100kg i marklyft, bra mål!! Menar du en repetition då/max-lyft eller hur tränar du och Pontus? Antal det/reps etc? 👊

 2. Linn skriver:

  Hur lyckas du hålla tröjorna så vita i halsringningen?? Mina blir alltid fulla av smink direkt! Har du (eller någon annan här) något tips på en mirakelprodukt?

 3. Clown skriver:

  Du vet att läppstift och ögonbrynspenna ska målas PÅ läpparna/ögonbrynen och inte en halv centimeter utanför, va? Ser clowning ut. Förstår varför du behövde MUA om du inte ens kan hålla dig innanför linjerna…

 4. Eli skriver:

  Kämpa på! ❤️

 5. Eli skriver:

  Jeg savner fortsatt Economista. Noen sjans for å blåse liv i den delen av virksomheten enten sammen med Pingis eller med andre?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..