ANNONS
Integritet på Tailsweep

100 är fortfarande målet

/

Onsdag och jag har tränat med Pontus. Jag har kvar mitt mål om 100 kilo i marklyft men livet kommer liksom i mellan hela tiden och målet skjuts upp. Men det är okej. Jag lyfter min egna vikt i alla fall och det är alltid en bra känsla. Bänk tycker jag också är roligt och nu är det busenkelt att träna på 30 kilo – Också härligt. Där har jag dock inget mål kom jag på. Efter träningen så har jag tillbringat resten av dagen vid mitt skrivbord på kontoret och jobbat på samt haft möten med kollegorna. I slutändan är det de enda sättet att komma ur något tufft – Att jobba sig ur det.

Några timmar kvar och sedan väntar ett glas rött (eller två) med en kollega och middag på ett nyöppnat ställe. Åh vad jag längtar.

37
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00