ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gillis sex år

/

Idag har jag princip suttit hela dagen och haft möten på rullande band. Jag har har träffat alla Löwengrip Beautys team. Marknad, kommersiellt, produktutveckling och sociala medier. Sedan har vi dragit igång en ny arbetsgrupp som påbörjat ett större hållbarhetsarbete. Dels för vår arbetsmiljö och medarbetare men även en code of conduct till våra fabriker och återförsäljare. Det är en stort arbete och vi blir nog klara i Q1 2020. Arbetet leds av Marisol som äntligen får göra det hon egentligen delvis anställdes för i maj i år. Hon påminde mig idag att jag under arbetsintervjun hade sagt ”inget annat bolag i min bolagsgrupp vill betala för din CSR-roll men nu tar jag det ändå så har vi som mål att resten av bolagen hakar på – förr efter senare måste dom. Vi har inget val”. Nu är vi där.

Vi har haft anställda som velat ta tag i detta innan (framför allt vår HR-ansvariga Gunilla) och försökt göra sig hörda men tillväxten har varit i prio och de har fått jobba i motvind. Nu när jag är tillbaka i bolaget och är betydligt mer operativ har jag möjlighet att göra om och göra rätt. Jag som ägare har gjort många fel som blundat för mycket och som jag försöker rätta till nu tillsammans med teamet.

Sedan har vi pratat marknad för 2020…

Copyright 2019. All rights reserved.

Det är mycket jobb som väntar för oss alla nästa år. Det blir ett par år med att stabilisera bolaget. Tillväxten kommer inte att vara i lika stort fokus utan det är ett bygga ett stabilt och lönsamt bolag där alla mår bra. Jag är glad och tacksam över att ha Gustav ombord.

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter jobbet så åkte jag hem till min exman för att fira Gillis födelsedag med hela hans släkt. Det var full fart och väldigt trevligt. Det var mycket minecraft-Lego i paketen.

Copyright 2019. All rights reserved.

Det är stort att vara mamma till en sexåring. Gillis är en gammal själ och känns ofta betydligt mognare än båda oss föräldrar.

Han är klok, lillgammal, lugn och funderar mycket på stora frågor som ibland är svåra att besvara för jag vill inte ge honom för mycket att bära. Han har ett enormt hjärta och brinner för djur. Han vet inte om det än men i min stiftelse har jag tillägnat honom en del som heter Friends of Gillis. Det ska bli något som vi gemensamt kan jobba med när han blir äldre. Han vill gärna skydda djur och via den delen i stiftelsen kan han förhoppningsvis få verktyg att göra det.

… Men tills han är stor nog får han minecraft-Lego i paketen, det uppskattas mer … :- )

41

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00