ANNONS
Integritet på Tailsweep

Alla dessa skor

/

Såhär såg det ut när jag tog upp alla skor som jag endast har haft på mitt kontor:

Copyright 2019. All rights reserved.

Min walk in closet på kontoret är ungefär lika stor som min hemma så det ryms alldeles mycket saker. De flesta skor är ifrån Flattered, så det är egentligen inte så konstigt att jag har många par. Det blir ju så när man har varit med och startat ett skomärke. Men nu klurar jag vad jag ska göra av alla. Egentligen vill jag spara allt, det vore så roligt att kunna ge bort allt till Sally och framtida svär-döttrar, barnbarn etc. Jag hade älskat att kunna gå igenom min mormors garderob och hitta en massa gamla godbitar. Men jag vet inte var jag ska ha allt. Oavsett så klarar jag mig utan en större skobudget nästa år och det är ju alldeles strålande i alla fall.

Copyright 2019. All rights reserved.

En bas, ifyllda bryn, eyeliner och läppstift från YSL som är lite starkare än min egna läppfärg. Dagens doft är Twilly från Hermes. En lite mer modern ”tantdoft” som jag älskar.

Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen är lämnade på skola och förskola och jag är redo för några möten på hemmaplan innan jag åker iväg till kontoret. Visst är Löwengrips lilla box med Instant Glow för julen söt?

30
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00