Alla dessa skor

Såhär såg det ut när jag tog upp alla skor som jag endast har haft på mitt kontor:

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min walk in closet på kontoret är ungefär lika stor som min hemma så det ryms alldeles mycket saker. De flesta skor är ifrån Flattered, så det är egentligen inte så konstigt att jag har många par. Det blir ju så när man har varit med och startat ett skomärke. Men nu klurar jag vad jag ska göra av alla. Egentligen vill jag spara allt, det vore så roligt att kunna ge bort allt till Sally och framtida svär-döttrar, barnbarn etc. Jag hade älskat att kunna gå igenom min mormors garderob och hitta en massa gamla godbitar. Men jag vet inte var jag ska ha allt. Oavsett så klarar jag mig utan en större skobudget nästa år och det är ju alldeles strålande i alla fall.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En bas, ifyllda bryn, eyeliner och läppstift från YSL som är lite starkare än min egna läppfärg. Dagens doft är Twilly från Hermes. En lite mer modern ”tantdoft” som jag älskar.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen är lämnade på skola och förskola och jag är redo för några möten på hemmaplan innan jag åker iväg till kontoret. Visst är Löwengrips lilla box med Instant Glow för julen söt?

 1. Maja skriver:

  Fina du! Kan du skriva vilket YSL läppstift det är? SÅ fint!

 2. Felicia skriver:

  Är det klockan du fick av Hampus? Känns inte det konstigt att använda den med tanke på hur du behandlade honom? Ljög om en massa saker för att framställa honom i sämre dager. Han verkar dock ha repat sig bra, och är tillbaka i Sverige till och med 😉

 3. Linda skriver:

  De svarta med randiga remmar, jag kan inte sluta gå in här och titta på dem! Säljs de inte längre, eller det är jag som hittar dåligt?

 4. Ellen skriver:

  Tänk på alla alla natur resurser som har använts. Ärligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..