En kontors-walk in kommer lastat

Nästa år flyttar inte bara jag och barnen utan även bolaget. Vi har ju suttit i ett kontorshotell sedan maj men nu har vi hittat en mer permanent lösning vilket känns otroligt skönt. Däremot har vi redan släppt ett utav våra rum, nämligen min garderob och make up rum. Så igår kom alla mina plagg från min jobb-walk in hem till huset. Alla plagg kommer inte att få plats här hemma utan jag ska gå igenom allt i veckan och rensa.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sascha slutar ju som min stylist på heltid (kommer ta hjälp av henne till större tillställningar) så jag ska styla mig själv framöver. Först kändes det lite nervöst att få ihop tiden men idag när jag började öppna alla lådor insåg jag att det är helt klart mitt sista problem. Det är en fördel att jag i princip bara har samma färger på mig, det blir svårt att mixa helt galet … :- )

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Under dagen har vi mest spelat spel. Vi har varit ute en gång och det för att handla till middagen. Vi har haft fullt upp med den försvunna diamanten, vampyrspel och ritat.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tänk att min son blir sex på tisdag!

Det känns faktiskt bara skönt att få flytta. Mitt hus känns bara som en enda stor kuliss och jag längtar efter ett hem. Huset är sålt till en familj men det dröjer några månader innan vi flyttar. Dock blir det inget poolbad för oss men jag hoppas att den nya familjen kommer att uppskatta det. Allt är färdigställt och det blev väldigt fint. För mig och barnen väntar ett nytt kapitel i livet och det känns faktiskt bra.

Jag menar inte att det på något sätt är lätt att göra om sina livsplaner, sälja sitt hus och säga upp halva personalstyrkan. Det har varit fruktansvärt. Men någonstans när hjärnan börjar rita om kartan så blir det lättare att acceptera det som sker och då vågar jag också tänka på fördelar i allt. Ni vet redan det här sedan innan men nu har även jag insett att jag kommer bli lyckligare av ett enklare liv.

Jag har landat i det.

 1. Wow vilken insikt! Underbart!

 2. Känner igen mig i när du säger att du kommer bli lyckligare med ett enklare liv. Det är faktiskt skönt att komma dit, att äga sitt liv på riktigt!

 3. Jenny skriver:

  Kan du förklara hur du menar då du skriver att huset känns som en kuliss?

  Nu när vi får så mycket ärlighet, vilket jag själv tidigare också efterfrågat, så vill åtminstone inte jag börja feltolka!

 4. Helen skriver:

  Så länge ni har varandra så har ni mycket! Kärleken till sina barn kan få en att flytta berg och ta sig igenom det djupaste av mörker. Njut av att ha dem nära och tryggheten ni har tillsammans!

 5. Så fint!! När man väl fått landa i saker har man ofta en fantastisk förmåga att ställa om och se fram emot det nya. Så glädjande att du kan se fram emot er flytt. Du har gått igenom många kriser och klarat det. Man förstår att du är en hjälte i att ta dig an allt i livet, och att vara ärlig med sig själv och andra hjälper en att se och ta nästa steg. Heja dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..