ANNONS
Integritet på Tailsweep

En kontors-walk in kommer lastat

/

Nästa år flyttar inte bara jag och barnen utan även bolaget. Vi har ju suttit i ett kontorshotell sedan maj men nu har vi hittat en mer permanent lösning vilket känns otroligt skönt. Däremot har vi redan släppt ett utav våra rum, nämligen min garderob och make up rum. Så igår kom alla mina plagg från min jobb-walk in hem till huset. Alla plagg kommer inte att få plats här hemma utan jag ska gå igenom allt i veckan och rensa.

Copyright 2019. All rights reserved.

Sascha slutar ju som min stylist på heltid (kommer ta hjälp av henne till större tillställningar) så jag ska styla mig själv framöver. Först kändes det lite nervöst att få ihop tiden men idag när jag började öppna alla lådor insåg jag att det är helt klart mitt sista problem. Det är en fördel att jag i princip bara har samma färger på mig, det blir svårt att mixa helt galet … :- )

Copyright 2019. All rights reserved.

Under dagen har vi mest spelat spel. Vi har varit ute en gång och det för att handla till middagen. Vi har haft fullt upp med den försvunna diamanten, vampyrspel och ritat.

Copyright 2019. All rights reserved.

Tänk att min son blir sex på tisdag! Det känns faktiskt bara skönt att få flytta. Mitt hus känns bara som en enda stor kuliss och jag längtar efter ett hem.

Huset är sålt till en familj men det dröjer några månader innan vi flyttar. Dock blir det inget poolbad för oss men jag hoppas att den nya familjen kommer att uppskatta det. Allt är färdigställt och det blev väldigt fint. För mig och barnen väntar ett nytt kapitel i livet och det känns faktiskt bra.

Jag menar inte att det på något sätt är lätt att göra om sina livsplaner, sälja sitt hus och säga upp halva personalstyrkan. Det har varit fruktansvärt. Men någonstans när hjärnan börjar rita om kartan så blir det lättare att acceptera det som sker och då vågar jag också tänka på fördelar i allt. Ni vet redan det här sedan innan men nu har även jag insett att jag kommer bli lyckligare av ett enklare liv.

Jag har landat i det.

70
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00