ANNONS

En power suit

/

I samarbete med Ellos

När jag behöver känna lite extra kraft då brukar jag klä mig i min power suit från Isabella x Stylein kollektionen. Den är verkligen perfekt. Och som livet ser ut just nu behövs det faktiskt lite extra kraft då och då.

Ellos nov IG post
Ellos nov 4

Här ser ni lite vardagskaos i garderoben på kontoret. Lådor och fina kläder överallt! Den här kostymen sitter verkligen som en smäck. Den är figursydd men har ändå stretch i sig. Den finns i svart, beigt och rutigt. Byxorna hittar ni här och kavajen här. Jag brukar oftast styla kostymen med ett enklare linne under och hålla den knäppt. Annars är det superfint att bära en skjorta eller blus under. Satinskjortan Nice passar superbra att ha till! Skjortan finns i två färger – silver och svart. Fint att bryta av det svarta ibland.

Ellos nov 2
Ellos nov 3

Det är verkligen en härlig känsla att kunna bära plagg som man själv har varit med och tagit fram. Jag är så otroligt stolt över kollektionen! Det är jättekul att se när ni bär kollektionen och taggar, fortsätt gärna med det. Lagret är påfyllt hos Ellos i flera storlekar, in och hitta era favoriter! Ni kan kika på hela kollektionen här.

I samarbete med Ellos

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00